Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

 

Haemme Länsi-Uudenmaan toimipisteisiimme

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄREITÄ ja TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä.

Meillä voit kehittää ja käyttää ammatillista erikoisosaamistasi laajasti arjen työssä mielenkiintoisen asiakaskannan parissa. Työ sopii erinomaisesti aidosti moniammatillisesta tiimityöstä ja työterveyspalveluiden kehittämisestä kiinnostuneelle työterveyslääkärille.

Aloittamisesta ja työskentelyn laajuudesta voidaan keskustella joustavasti. Sekä palkkasuhteessa että ammatinharjoittajana toimiminen ovat mahdollisia. Saat tarvittaessa vahvan ja henkilökohtaisen tuen ammatinharjoittajatoimintasi käynnistämiseen.

Ota yhteyttä, tavataan ja keskustellaan yhdessä sinulle sopivasta kokonaisuudesta!

 

Kristiina Aalto                                                               Hanna-Mari Store

Yksikönjohtaja                                                              Aluejohtaja

puh. 040 824 1494                                                      puh. 050 557 3704

kristiina.aalto@mehilainen.fi                                      hanna-mari.store@mehilainen.fi

Jaa