Työterveyslääkäriksi Seinäjoen Mehiläiseen

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.
Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä.

Liity joukkoomme Seinäjoen toimipisteessämme

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRI TAI TYÖTERVEYSHUOLTOON PEREHTYNYT YLEISLÄÄKÄRI

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRILLE tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä osaavaa ja motivoitunutta, laadukkaaseen työhön sitoutunutta työterveysyksikköämme. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu valtakunnallisista suurista ja keskisuurista yhtiöistä sekä pienemmistä paikallisista yrityksistä useilta eri toimialoilta.

YLEISLÄÄKÄRILLE tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan työterveysammattilaisten joukossa, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuksia työssä kehittymiseen ja omaan työhön vaikuttamiseen. Toivomme sinulta työterveyshuollon toteuttamiseen tarvittavaa pätevöittävää koulutusta tai aiempaa kokemusta työterveydestä. Keskustelemme myös mielellämme mahdollisuudesta erikoistua työterveyshuoltoon.

Arvostamme monipuolisia kliinisiä taitoja sekä aktiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta. Sinulla on hyvät valmiudet sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimia osana moniammatillista työterveystiimiämme.

Meillä on joustavat mahdollisuudet työskennellä ammatinharjoittajana tai palkansaajana. Palkkasuhteisen työterveyshuollon erikoislääkärin ulottuvilla ovat suuren organisaation henkilöstöedut.

Ammatinharjoittajalääkäreillemme tarjoamme kunkin tarpeen mukaisen, vahvan ja henkilökohtaisen tuen ammatinharjoittajatoiminnan toteuttamiseen. Mediverkko Partners- osakkuus puolestaan mahdollistaa hallinnollisesti helpon tavan pitää vastaanottoa: ulottuvillasi ovat kaikki yritysmuotoisen toiminnan edut sekä valmiit hallintopalvelut.

Keskustelemme mielellämme tilanteeseesi sopivasta työmäärästä tiiviissä ja viihtyisässä työyhteisössämme. Ota yhteyttä ja kerro millainen työskentely sinulle sopii!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Kent Söderlund, yksikönjohtaja
p. 06-3275510 tai 050 0668 937
sähköposti: kent.soderlund@mehilainen.fi

Riitta Peltola, vastaava työterveyslääkäri
sähköposti: riitta.peltola@mehilainen.fi