TEP henkilöasiakkaiden edut syyskuu

Työterveysasiakkaana saat meiltä pysyviä etuja ja ajankohtaisia etuja, joita myös perheenjäsenesi voivat hyödyntää. Edut koskevat yksityisesti maksettavia Mehiläisen palveluita. Puolisosi tai lapsesi saavat edut mainitsemalla olevansa perheenjäseniäsi.

Pysyvinä etuina tarjoamme aina 31.12.2016 saakka:

Perusrokotteet hoitajan antamana tarjoushintaan

Hepatiitti A -rokote aikuiselle 79 €/rokoteannos (norm. 89 €), lapselle 59 €/rokoteannos (norm. 69 €)
Hepatiitti A+B -rokote aikuiselle 79 €/rokoteannos (norm. 89 €), lapselle 59 €/rokoteannos (norm. 69 €)
Punkkirokote aikuiselle tai lapselle 55 €/rokoteannos (norm. 65 €)
Pneumokokkirokote 99 €/rokoteannos (norm. 109 €) 

Voit varata ajan rokotukseen soittamalla asiakaspalvelunumeroomme.

Lue lisää rokotteista >>

Hammastarkastuksessa hampaat kuntoon tarjoushintaan

Työterveysasiakkaana saat hammastarkastuksen 35 euron hintaan (normaalisti 65 euroa). Hintaan lisätään palvelumaksu 6-8 euroa. Saat edun käyttöösi, kun kirjaudut OmaMehiläiseen ja tilaat etuun oikeuttavan tekstiviestin.

Varaa aika tästä Mehiläisen OmaHammaslääkäriin >>
 
Löydä lähin OmaHammaslääkärin toimipiste >>

Hammashoitoa ilman yllätyksiä - Maksuton hammasvartti

Maksuton hammasvartti on täysin uudenlainen palvelu, jossa käyt suuhygienistin kanssa läpi hampaidesi hoitoon liittyviä asioita. Asiantuntija neuvoo ja ohjaa sinut hammastarkastukseen ja hammaslääkärille tarvittaessa. Samalla saat myös arvion hampaidesi hoitokustannuksista.

Lue lisää hammasvartista

Irtosolututkimus gynekologikäynnin yhteydessä 39€

Loppuvuoden etuna (1.11.-31.12.2016) tarjoamme gynekologikäynnin yhteydessä lääkärin lähettämät irtosolu- eli papa-tutkimukset 39 € (norm. 59.70). Tarjous koskee vain yksityisesti maksettuja tutkimuksia eikä ole voimassa, jos tutkimus laskutetaan työterveyssopimukselta.

Digiklinikka kulkee kännykässäsi

Mehiläisen Digiklinikka on lääkärin tai hoitajan etävastaanotto, josta saat apua joka päivä ympäri vuorokauden. Voit lähettää kysymyksesi, oireesi ja kuvia – vastauksen saat tunnissa. Lataa älypuhelimeesi OmaMehiläinen-sovellus ja pääset käyttämään Digiklinikkaa, lue pdf-ohje. Sovelluksessa voit uusia myös reseptit helposti ja nopeasti. Digiklinikka on käytössäsi yksityisasiakkaana ja voit hoitaa sitä kautta omia ja perheesi terveysasioita. Palvelu ei ole toistaiseksi työterveysasiakkaiden käytössä. Lue lisää Digiklinikasta.

Terveystietosi tallentuvat OmaMehiläiseen

OmaMehiläisessä koko terveyshistoriasi on yhdessä paikassa ja aina nähtävissäsi. Lisäksi se helpottaa asiointasi, sillä näin kaikki terveystietosi ovat käytettävissä asioitpa missä Mehiläisessa tahansa.
 
OmaMehiläisestä voit katsoa muun muassa omia tutkimustuloksiasi, lääkemääräyksiäsi ja rokotustietojasi. Lisäksi näet myös alle 12-vuotiaiden lastesi tiedot.

Kaikki tietosi ovat täysin turvassa. Palveluun kirjautuminen käy helposti omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Jaa