Tervehdys Mehiläisen työterveydestä!

Olemme lähettäneet sinulle OmaMehiläinen-palveluun terveyttäsi ja työhyvinvointiasi kartoittavan kyselyn.

Työnantajasi järjestämään työterveyspalveluun sisältyy Mehiläisen Työkykytutka, jonka tavoitteena on auttaa sinua terveytesi ja työkykysi ylläpitämisessä. Työkykytutka on lähettänyt sinulle Voitko hyvin -kyselyn, koska se on havainnut Mehiläisen työterveystietoon perustuen sinun mahdollisesti tarvitsevan tukea työhyvinvointisi edistämisessä. Työkykytutka on vain työterveyden ammattilaisten käytössä eikä se anna tietoja työnantajalle.

Voitko hyvin -kysely kartoittaa mm. terveydentilaasi, untasi, jaksamistasi, voimavarojasi ja työhyvinvointiasi sekä auttaa sinua pohtimaan omaa tilannettasi. Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja nopeaa. Saat kyselystä heti palautteen, joka tallentuu käyttöösi OmaMehiläiseen sekä Mehiläisen potilastietoihisi.

Oma työterveyshoitajasi saa vastauksesi ja sopii kanssasi tarvittaessa ajan hyvinvointitapaamiseen. Tapaamisessa voit pohtia yhdessä työterveyshoitajasi kanssa terveyteesi ja työkykyysi vaikuttavia asioita, mahdollista tutkimusten ja hoidon tarvetta sekä sinulle sopivia terveyden ja työkyvyn edistämisen keinoja. Voit myös itse varata tunnin tapaamisen omalle työterveyshoitajallesi.

Kaikki terveyteesi liittyvät asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia. Kyselyn tuloksia voivat tarkastella vain sinua Mehiläisessä hoitavat henkilöt. Jos et vastaa kyselyyn, tieto Työkykytutkan havainnosta ei näy edes työterveyden ammattilaisille. Voit kuitenkin itse olla yhteydessä omaan työterveyshoitajaasi tuen suunnittelemiseksi. Halutessasi voit myös kieltää Työkykytutkan käytön OmaMehiläinen-palvelussa.

Löydät kyselyn OmaMehiläinen-sovelluksestasi tai -verkkopalvelustasi. Mikäli sinulla ei ole sovellusta, voit ladata sen sovelluskaupastasi.
Lisätietoja Työkykytutkasta saat omalta työterveyshoitajaltasi.

Ystävällisin terveisin,

Mehiläinen Työelämäpalvelut