Needs review

Suomessa on tänäänkin sairauslomalla noin 100 000 työntekijää ja työkyvyttömyyseläkkeelle jää joka päivä noin 95 työntekijää. Sairauslomien ja työkyvyttömyyseläkkeiden päivittäiset kustannukset suomalaiselle työelämälle ovat jopa noin 47 miljoonaa euroa.

Työkyvyn johtaminen ja varhainen välittäminen parantavat henkilöstön hyvinvointia ja vaikuttavat siten suoraan yrityksen tuottavuuteen, kilpailukykyyn ja työnantajamielikuvaan. Mehiläisen uusi Työkykykompassi-verkkopalvelu minimoi varhaisen välittämisen prosessin viiveet, tehostaa tiedon kulkua asiakasyrityksen ja Mehiläisen välillä ja mahdollistaa siten oikea-aikaisen avun tukea tarvitsevalle työntekijälle. Lisäksi Työkykykompassi tuo esille työkyvyttömyysriskien kustannukset sekä työkykyprosessien vaikuttavuuden. Verkkopalvelun raporttien kautta yritys pystyy tarkastelemaan työkykyjohtamistaan ja yhteistyön tuloksia reaaliaikaisesti.

Työkykykompassi on tarkoitettu pääasiassa Mehiläisen suurille ja keskisuurille asiakasyrityksille. Lue aiheesta lisää asiakaslehtemme artikkelista

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä: p. 010 414 3020 tai myynti@mehilainen.fi

 

Jaa