TEP henkilöasiakkaiden edut syyskuu

Työterveysasiakkaana saat meiltä pysyviä etuja ja ajankohtaisia etuja, joita myös perheenjäsenesi voivat hyödyntää. Edut koskevat yksityisesti maksettavia Mehiläisen palveluita. Puolisosi tai lapsesi saavat edut mainitsemalla olevansa perheenjäseniäsi.

Ajankohtaiset erityisedut:

20 € alennus hammashoidosta, etu voimassa 30.11.2016 saakka.

hammashoidon etuseteli

Nyt saat 20 € alennuksen suun terveyden palveluista, kun teet varauksen syyskuun aikana. Etu ei koske röntgentutkimuksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Yksi etu/henkilö.

Pysyvinä etuina tarjoamme aina 31.12.2016 saakka:

Perusrokotteet hoitajan antamana tarjoushintaan

Hepatiitti A -rokote aikuiselle 79 €/rokoteannos (norm. 89 €), lapselle 59 €/rokoteannos (norm. 69 €)
Hepatiitti A+B -rokote aikuiselle 79 €/rokoteannos (norm. 89 €), lapselle 59 €/rokoteannos (norm. 69 €)
Punkkirokote aikuiselle tai lapselle 55 €/rokoteannos (norm. 65 €)
Pneumokokkirokote 99 €/rokoteannos (norm. 109 €) 

Voit varata ajan rokotukseen soittamalla asiakaspalvelunumeroomme.

Lue lisää rokotteista >>

Hammastarkastuksessa hampaat kuntoon tarjoushintaan

Työterveysasiakkaana saat hammastarkastuksen 35 euron hintaan (normaalisti 65 euroa). Hintaan lisätään palvelumaksu 6-8 euroa. Saat edun käyttöösi, kun kirjaudut OmaMehiläiseen ja tilaat etuun oikeuttavan tekstiviestin.

Varaa aika tästä Mehiläisen OmaHammaslääkäriin >>
 
Löydä lähin OmaHammaslääkärin toimipiste >>

Hammashoitoa ilman yllätyksiä - Maksuton hammasvartti

Maksuton hammasvartti on täysin uudenlainen palvelu, jossa käyt suuhygienistin kanssa läpi hampaidesi hoitoon liittyviä asioita. Asiantuntija neuvoo ja ohjaa sinut hammastarkastukseen ja hammaslääkärille tarvittaessa. Samalla saat myös arvion hampaidesi hoitokustannuksista.

Lue lisää hammasvartista

Digiklinikka kulkee kännykässäsi

Mehiläisen Digiklinikka on lääkärin tai hoitajan etävastaanotto, josta saat apua joka päivä ympäri vuorokauden. Voit lähettää kysymyksesi, oireesi ja kuvia – vastauksen saat tunnissa. Lataa älypuhelimeesi OmaMehiläinen-sovellus ja pääset käyttämään Digiklinikkaa, lue pdf-ohje. Sovelluksessa voit uusia myös reseptit helposti ja nopeasti. Digiklinikka on käytössäsi yksityisasiakkaana ja voit hoitaa sitä kautta omia ja perheesi terveysasioita. Palvelu ei ole toistaiseksi työterveysasiakkaiden käytössä. Lue lisää Digiklinikasta.

Terveystietosi tallentuvat OmaMehiläiseen

OmaMehiläisessä koko terveyshistoriasi on yhdessä paikassa ja aina nähtävissäsi. Lisäksi se helpottaa asiointasi, sillä näin kaikki terveystietosi ovat käytettävissä asioitpa missä Mehiläisessa tahansa.
 
OmaMehiläisestä voit katsoa muun muassa omia tutkimustuloksiasi, lääkemääräyksiäsi ja rokotustietojasi. Lisäksi näet myös alle 12-vuotiaiden lastesi tiedot.

Kaikki tietosi ovat täysin turvassa. Palveluun kirjautuminen käy helposti omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Jaa