Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Lappeenranta Lauritsala

Karjalantie 25
53300 Lappeenranta
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapia Lappeenranta Lauritsala

Fysioterapiaa Lappeenrannassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Lappeenranta Lauritsala. Fysios Mehiläinen Lauritsalan fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapian palvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä. Toimitilamme käsittää 6 hoitohuonetta, liikunta/kuntosalin + pukuhuone tilat. Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan (OMT), psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Palveluihimme kuuluvat myös hierontahoidot.

Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme 010 237 700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

  • Yksilöfysioterapia
  • Allasterapia

Laitathan Kelan hakemukseen palveluntuottajaksi Fysios Oy, Lauritsala. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Lauritsala). Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toimipisteellä, kotikäynteinä ja allasterapiana Etelä-Karjalassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeuttiin: Saija Hjerppe, p. 050 575 1628 tai saija.hjerppe@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Lauritsalassa on esteetön kuntosali, jossa voi treenata joko itse, terapeutin kanssa tai ryhmässä. Meillä on käytössä moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, nojapuut ja pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvat HUR- Easy-Access –kuntosalilaitteet terapeuttiseen harjoitteluun. Lisäksi paljon pienvälineistöä.

Fysios Mehiläinen Lauritsalassa myös liikuntaryhmiä. Liikuntaryhmiämme ovat mm. Niska-selkäryhmä, Kunnon ikä sekä PhysioPilates-ryhmä.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri. 8-18


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa Lauritsalassa. Ilmainen iso parkkipaikka (myös inva-paikat) heti toimipisteen edessä. Taksilla pääsee etuovelle.

Julkiset kulkuyhteydet: Linjat 1 ja 2

Pysäköinti

Toimipisteen edessä iso parkkipaikka, samassa rakennuksessa R-kioski. Entinen Lauritsalan Kelan toimipiste.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Sairaanhoitaja AMK
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
OMT-fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti