Tapaturmapäivystys

Tapaturmapäivystys Töölössä 1.12.2017 alkaen

Töölön tapaturmapäivystys hoitaa kaikki tapaturmat, kuten haavat, palovammat, silmävammat ja ortopediset tapaturmat. Päivystys on tarkoitettu kaikille – lapsille, aikuisille, urheilijoille ja ikääntyneille!

Töölön Yleislääkäripäivystyksen lisäksi Töölön Mehiläisessä toimii nyt myös tapaturmapäivystys, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Milloin tapaturmapäivystykseen?

Töölön tapaturmapäivystys hoitaa kaikki tapaturmat, esimerkiksi:

Tapaturmapäivystyksessä ei hoideta runsaasti vuotavia haavoja tai avomurtumia. Hätätilanteissa soitathan siis hätänumeroon 112.

Milloin päivystys on auki?

Tapaturmapäivystys on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Voit tulla Töölön Mehiläiseen ilman ajanvarausta tai varata ajan etukäteen päivystykseen klo 9–21. Yhden käynnin (30–45 min) hinta on suunnilleen 80 €.

Huomioithan, että jos kyseessä jokin muu asia kuin tapaturma, esimerkiksi äkillinen sairastuminen, voit varata ajan myös Yleislääkäripäivystykseen. Töölön Mehiläisen Tapaturmapäivystykseen ja Yleislääkäripäivystykseen voit tulla myös varaamatta aikaa etukäteen.

Tarvittaessa tapaturmapäivystyksessä ohjataan lisätutkimuksiin. Töölön Mehiläisessä on laajat kuvantamisen mahdollisuudet: röntgen, MRI, tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia.

Tapaturmapäivystyksessä asiantuntevaa traumaosaamista

Kaikilla tapaturmapäivystyksen asiantuntijoilla on ortopedian ja traumatologian osaamista, eli päivystäjät ovat ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä tai erikoistuvia lääkäreitä.

Tutustu myös Mehiläisen Yleislääkäripäivystykseen!