Oulu Drive-In

Oulun Mehiläisen Drive-in on suljettu. Testit oireisille tehdään Oulun lääkärikeskuksen hengitystieinfektioklinikalla. Hengitystieinfektioklinikalle tulee varata aika testiä varten. Testiin pitää olla aina lähete. Ajanvaraus numerosta 0...
null null

Mottagningarnas öppethållningstider

Vecka 42
Måndag Stängd
Tisdag Stängd
Onsdag Stängd
Torsdag Stängd
Fredag Stängd
Lördag Stängd
Söndag Stängd
Vecka 43
Måndag Stängd
Tisdag Stängd
Onsdag Stängd
Torsdag Stängd
Fredag Stängd
Lördag Stängd
Söndag Stängd

Funktioner och öppethållningstider

Korona Drive-In-testausasema
Öppettider
Måndag 18.10.Stängd
Tisdag 19.10.Stängd
Onsdag 20.10.Stängd
Torsdag 21.10.Stängd
Fredag 22.10.Stängd
Lördag 23.10.Stängd
Söndag 24.10.Stängd

Oulun Mehiläisen Drive-in on suljettu.

Testit oireisille tehdään Oulun lääkärikeskuksen hengitystieinfektioklinikalla. Testiin pitää aina olla lähete. Hengitystieinfektioklinikalle tulee varata aika testiä varten. Ajanvaraus numerosta 010 414 1848 (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min).

Oireettomien testit todistuksia varten tehdään Oulun lääkärikeskuksen laboratoriossa. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen.

Koronatestin hinta

PCR-koronatestin hinta on 249 € (Kela-korvauksen jälkeen 149 €).

Antigeenitestin hinta on 165 € (Kela-korvauksen jälkeen 129 €)

Jos olet asioinut Digiklinikalla, tutkimus laskutetaan OmaMehiläinen -palveluun ilmoittamaltasi kortilta. Jos olet saanut lähetteen vastaanotolta tai etälääkäriltä, saat laskun testistä kotiisi.

Jos tulet testiin ilman lähetettä, testaustarpeen arvio ja lähete maksaa 30 €.

Tuloksen ollessa positiivinen, soitamme tuloksesta ja annamme jatkohoito- sekä karanteeniohjeet. Jatkohoito-ohjauksen hinta on 38 €.

Tulosten saaminen

PCR-testituloksen valmistuminen kestää 1-3 vrk. Antigeenitestin tulos valmistuu noin 6 tunnissa.

Saat testin tulokset suoraan OmaMehiläinen-palveluun. Jos testitulos on positiivinen, saat tartunnanjäljityskyselyn digitaalisesti sekä soiton, jossa annamme jatkohoito- sekä karanteeniohjeet. Jatkohoito-ohjauksen hinta on 38 €.

Jos testattava on alaikäinen lapsi, tulee lapsen tiedot liittää huoltajan OmaMehiläinen -palveluun tulosten saamiseksi. Tutustuthan OmaMehiläisen perheliitokseen ennen testiin tuloanne, jotta saatte lapsen tulokset viivytyksettä käyttöönne.

Lue lisää alaikäisen perheliitoksesta verkkosivuiltamme.

Todistus negatiivisesta testistä

Jos olet saanut lähetteen testiin Mehiläisestä (Digiklinikalta tai lääkärin vastaanotolta), saat negatiivisesta testituloksesta tuloksen ja todistuksen OmaMehiläinen -palveluun heti tuloksen valmistuttua.

Todistus löytyy käyntihistorian aikajanalta OmaMehiläisessä. Voit käyttää todistusta digitaalisesti mobiililaitteen näytöltä tai halutessasi tulostaa todistuksen. Sähköinen todistus on maksuton.

Verkkokaupan kautta ostetuista testeistä tulee todistus sekä sähköpostitse että OmaMehiläinen -palveluun.

Jos sinulla ei ole OmaMehiläistä käytössäsi tai tarvitset muusta syystä tulostetun negatiivisen koronatestitodistuksen, voit käydä hakemassa sen mistä tahansa Mehiläisen lääkäriasemalta. Erikseen tulostettu todistus maksaa 23 €. Todistus maksetaan noudon yhteydessä. Maksutapoina pankki- tai luottokortti.