Mehiläinens Kundförmånsprogram

Du får tillgång till Kundförmånsprogrammets förmåner genom att ladda ner MinMehiläinen-appen

Vi erbjuder ett unikt Kundförmånsprogram i tre nivåer som stöd för din hälsa och ditt välbefinnande. I MinMehiläinen-appen får du förmåner på vaccinationstjänster, laboratorieundersökningar, hälsotjänster och munhälsovårdstjänster samt hos våra samarbetspartner.

Ladda ner appen MinMehiläinen via Google Play eller AppStore och registrera dig som användare genom Tupas-identifiering (nätbankskoder).

Download from App store Get it on Google Play

Observera att Kundförmånsprogrammet inte syns i webbtjänsten MinMehiläinen, utan du behöver MinMehiläinen-appen för att använda förmånerna.

Du hittar kundförmånerna i appen genom att klicka på Mer längst ner till höger och sedan gå till Förmåner, där du ser din förmånsnivå och dina förmåner. Förmånerna gäller också för alla familjemedlemmar som hör till din profil. Du kan enkelt lägga till familjemedlemmar via MinMehiläinen.


Kundförmånsprogrammet iphone

Kundförmånsprogrammets tre nivåer

Din gällande förmånsnivå visas i MinMehiläinen-appen och kontrolleras varje gång du öppnar appen. Förmånsnivå är i kraft i 12 månader från tidpunkten för kontrollen.


Kundförmånsprogrammets tre nivåer

Kundförmåner

perus

Förmånerna gäller för alla förmånsnivåer

plus

Förmånerna gäller för Plus- och Super-nivån

super

Förmånerna gäller för Super-nivån

Munhälsa

perus

Tand kontroll 49 € (norm. 69 €) + poliklinikavgift 22,60 €.

Hälsotjänster

perus

10 % rabatt på poliklinikavgiften. Kan inte kombineras med andra rabatter eller till exempel besök som ingår i Hälsoavtalet.

plus

10 % rabatt på poliklinikavgiften åt dig själv och de familjemedlemmar som du har anslutit till applikationen. Kan inte kombineras med andra rabatter eller till exempel besök som ingår i Hälsoavtalet.

perus

Hälsoundersökning för motionärer 175 € (norm. 189 €) (Gäller 1.4.–30.9.2020)

perus

Laseroperation av ögonen med Femtolasik- och Smile-metoderna nu till rabatterat pris -250 €/per öga, -500 €/båda ögonen. Som Kundförmån får du dessutom av läkare utförd förhands- och eftergranskning utan poliklinikavgift. Förmånerna gäller endast för tider som har bokats till Mehiläinen Cirkelhuset i Helsingfors. Boka tid till en avgiftsfri förhandsundersökning hos optiker. (Gäller 1.4.–30.9.2020)

Vaccinetjänster

perus

Fästingvaccination 56,50 €/gång (norm. 66,50 €) + Kanta-avgift 2,10 €.

plus

Hepatit A- eller A+B-vaccination 83,40 € (norm. 93,40 €) + Kanta-avgift 2,10 €.

plus

Hepatit A+B-vaccination för barn €/gång (norm. 75,90 €)+ Kanta-avgift 2,10 €.

plus

Pneumokockvaccination 111,30 € (norm. 121,30 €) + Kanta-avgift 2.10€.

Laboratorietester

perus

Mätning av D-vitaminnivån 40 € (norm.75,60 €)* (Gäller 1.4.–30.9.2020)

super

Hjärt-laboratoriepaket 360 € (norm. 427 €)*

super

Metabolt syndrom-paket 205 € (norm. 246,90 €)*

*) Det är viktigt att komma ihåg, att laboratorieprover innehåller inte utlåtande av resultaten av dina laboratorieprover. Kom överens med läkaren om hur du ska få resultaten av dina laboratioreprover, för att få mer information om undersökningar.

Samarbetspartner erbjuder

perus

Synsam: -30 % på slutsumman för glasögon, Synsam Lifestyle™-avtal -25%, kontaktlinser, idrottsglasögon och solglasögon -25 %. Du får förmånen genom att visa upp den i appen MinMehiläinen i din telefon eller surfplatta i kassan.

perus

Mumin-produkter -10 %. Förmånen gäller alla produkter på Moomin.com -webbutiken. Rabattkod finns i MinMehiläinen-applikation. Du kan utnyttja förmånen i Moomin Shop -butiker genom att visa upp den i kassan i MinMehiläinen-appen i din telefon eller surfplatta.

perus

Nextory ljud- och e-bokstjänst erbjuder nya kunder ett avgiftsfritt abonnemang på 30 dagar. Efter förmånsperioden fortsätter abonnemanget automatiskt med ordinarie pris (från 13,99 €/månad). Du kan när som helst avsluta abonnemanget. Tilläggsinformation finns i MinMehiläinen-applikation. (Gäller 1.4.–30.9.2020)

perus

Om du redan tidigare har provat Nextory, men annullerat abonnemanget, kan du nu åter börja lyssna på ljudböcker i tre månader till halva priset. Efter förmånsperioden fortsätter abonnemanget automatiskt med ordinarie pris (från 13,99 €/månad). Du kan när som helst avsluta abonnemanget. Tilläggsinformation finns i MinMehiläinen-applikation. (Gäller 1.4.–30.9.2020)

perus

I Giganttis webbutik får du en rabatt på 15 procent på utvalda luftrenare. Förmånen gäller inte för Dyson-luftrenare eller i Giganttis butiker. Förmånen kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden. Rabattkod finns i MinMehiläinen-applikation. (Gäller 1.4.–30.9.2020)

perus

Well Gym & Trampolin Park supermedlemskap (12 mån.) Atill Kundförmånspriset 29,90 €/mån (norm. 58,90 €). Förmånen gäller i Tammerfors, Åbo och Lahtis Well Gym-verksamhetsställen och du får den genom att visa upp förmånen i MinMehiläinen-appen i kassan. (Gäller 1.4.–30.9.2020)