HomeHome
Tidsbokning
SV

Tidsbokning

Sök

Meny

Mehiläinens Kundförmånsprogram

Mehiläinen erbjuder sina kunder det unika Kundförmånsprogrammet i tre nivåer vilket stöder kundernas hälsa och välbefinnande. De värdefulla förmånerna gäller antingen tills vidare eller under en begränsad tid. Förmånen lägger vikt vid tjänster som främjar välbefinnandet och förebygger sjukdomar, som till exempel vaccinationstjänster, laboratorieprover som kartlägger riskfaktorer och förmåner som stöder tandhälsan. Därtill får alla personer som hör till Kundförmånsprogrammet rabatt på poliklinikavgifterna vid Mehiläinen.

Bekanta dig med de tre nivåerna i Mehiläinens Kundförmånsprogram

Läs mer om förmånerna i Mehiläinens Kundförmånsprogram här

Anslut dig till Kundförmånsprogrammet genom att ladda ner appen MinMehiläinen

Man ansluter sig till Mehiläinens Kundförmånsprogram genom att Ladda ner MinMehiläinen-applikationen från Google Play eller AppStore och registrera sig som användare med Tupas-identifiering (bankkoder).

Ladda ner applikationen till iPhone

Ladda ner applikationen till Android

Om du redan använder MinMehiläinen-applikationen, har registrerat dig som användare med Tupas-identifieringstjänsten (med bankkoder) och tillåter automatiska appuppdateringar, syns informationen om huruvida du hör till Kundförmånsprogrammet och vilken nivå du tillhör automatiskt i MinMehiläinen-applikationen. Om du inte ännu registrerat dig som användare av tjänsten eller om du inte tillåtit automatiska uppdateringar för applikationen, registrera dig och/eller uppdatera MinMehiläinen-applikationen i Google Play eller AppStore.

Märk väl att Mehiläinens Kundförmånsprogram inte syns i webbtjänsten MinMehiläinen. För att ansluta sig till Mehiläinens Kundförmånsprogram förutsätts att man laddar ned MinMehiläinen-appen och registrerar sig som användare med Tupas-identifiering (bankkoder).

Läs också vilka andra tjänster som ingår i applikationen MinMehiläinen