Manlig hälsa

Urologmottagning

En urolog, dvs. en specialistläkare inom urologi, är expert på behandling av mäns hälsa. Mehiläinens urologer är erfarna även inom problem i intimområdet och sexualhälsa.

Boka tid

Prostatacancertest

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen hos män. Stockholm3-testet mäter risken för prostatacancer. Testet är i första hand lämpligt för män i åldern 50–70 år.

Läs mer

Laboratoriepaket för män

Laboratoriepaketet för män riktar sig till män som är intresserade av sitt hälsotillstånd och är skräddarsytt efter mannens behov.

Läs mer

Hälsoundersökning för motionärer

Hälsoundersökningen riktar sig till aktiva idrottsutövare, motionärer och personer som just har börjat med en sporthobby. Hälsoundersökningen ger dig information om ditt allmänna hälsotillstånd och grundläggande information för att börja motionera och utvecklas enligt målen.

Boka en Hälsoundersökning

Vi hjälper dig i alla frågor som rör mäns hälsa och ork

Mehiläinens urologer och allmänläkare kan hjälpa dig när du vill prata om hälsa och välbefinnande. Vid sidan av att behandla urinvägsbesvär är våra urologer erfarna även inom problem i intimområdet och sexualhälsa.

Tveka inte att boka tid hos en urolog om du har urinvägssymtom, om du märker förändringar i dina testiklar eller könsorgan, eller om du behöver hjälp med sexuella hälsoproblem.

Var inte ensam med dina frågor utan boka tid via tidsbokningen på nätet eller Digikliniken, som är öppen 24/7. Du kan också boka tid genom att ringa 010 414 00 (0,084 €/min) (0,084 €/min).

Experter på mäns hälsa

Mehiläinens urologer och allmänläkare kan hjälpa dig när du vill prata om hälsa och välbefinnande för män. Vi erbjuder också handledning och rådgivning om hur man tar hand om sin hälsa och förebygger problem.

Urolog

En urolog, dvs. en specialistläkare inom urologi, är en kirurg som är specialiserad på behandling av urinvägssjukdomar och genitala problem hos män. Mehiläinens urologer är erfarna även inom problem i intimområdet och sexualhälsa.

Allmänläkare

När du behöver läkarhjälp kan du snabbt komma till Mehiläinens allmänläkare – med eller utan tidsbokning. Mehiläinen har många skickliga allmänläkare över hela landet. Baserat på resultaten bedömer läkaren behovet av ett specialistläkarbesök.