Barnrådgivning

Mehiläinens barnrådgivning tar hand om nyfödda, barn i skolåldern och deras familjer. På barnrådgivningen följer vi barnets hälsa, utveckling och tillväxt baserat på rutinmässiga hälsokontroller, vilket främjar hela familjens välbefinnande och hälsa genom att stödja familjerna på ett omfattande sätt. Dessutom har familjerna flexibel tillgång till det breda utbud av tjänster och specialistläkare som finns på Barnens Mehiläinen.

Mehiläinens barnrådgivning finns i Tölö på Norra Hesperiagatan 17 A, 00260 Helsingfors. Du kan boka tid på barnrådgivningen genom att ringa 010 414 4643 (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min).

BOKA TID PÅ BARNRÅDGIVNINGEN (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min)

På barnrådgivningen får man individuell vård

Rådgivningsbesöken planeras efter familjens individuella behov och barnets olika utvecklingsstadier. Vi respekterar familjernas egen ideologi. Vår verksamhet är mångkulturell och vi betjänar på finska och engelska. Barnrådgivningens tjänster är öppna för alla. På barnrådgivningen behandlas familjerna alltid individuellt. Familjerna har möjlighet att besöka vår rådgivning så ofta som behövs. Tiderna till barnrådgivningen är flexibla.

I barnrådgivningen tar vi hand om kunder från flera olika länder och därför är det vanligt för oss att möta olika kulturer inom vår barnrådgivning och vi kan ta hänsyn till olika behov.

Vår barnrådgivning erbjuder familjer möjligheten att välja det lämpligaste vaccinationsprogrammet för dem. Både barn och vuxna har tillgång till ett nationellt, internationellt eller ett med frivilliga vacciner kompletterat vaccinationsprogram.

Rådgivningsskötare och rådgivningsläkare

Barnläkarna Maria Enlund-Cerullo, Paula Kivinen samt Jukka Vakkila fungerar som barnrådgivningens rådgivningsläkare.

Barnrådgivningens rådgivningsskötare är barnmorska, hälsovårdare Harriet Aliska och hälsovårdare Saara Stenman, som har gedigen erfarenhet och aktuella kunskaper om barnrådgivningsarbete.

Barnfamiljer erbjuds flexibilitet och kvalitet i enlighet med familjens behov. Sjukskötarna har ett nära samarbete med specialistläkarna och terapeuterna på Barnens Mehiläinen. Sjukskötarna arbetar som en del av ett mångprofessionella team och därför kan barnet eller familjen ledas framåt smidigt vid behov.

Amningsvägledning

I anslutning till barnrådgivningen finns amningsvägledningsmottagning där våra amningsrådgivare Saara Stenman, Inka Airo, Ida Fransman och Meri Haahtela hjälper och vägleder föräldrar med olika amningsproblem.

Boka tid på barnrådgivningen eller till amningsrådgivarens mottagning genom att ringa 010 414 4643 (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min)

RING OCH BOKA TID (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min)