Veera Suutari

Työfysioterapeutti, fysioterapeutti

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja (AMK) ja fysioterapeutti (AMK). Vastaanotollani olen erityisen kiinnostunut selvittämään erilaisia tuki- ja liikuntaelinperäisiä vaivoja. Lähtökohtia työlleni ovat asiakkaan kuuntelu herkällä korvalla sekä kokonaisvaltaisen tilanteen arviointi, jotka yhdessä mahdollistavat kuntouttavien keinojen löytämisen yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Kehitän omaa ammattitaitoani mielelläni osallistumalla alan lisäkoulutuksiin ja seuraamalla ajankohtaista tutkimustietoa. Kaikki vastaanottoaikani ovat varattavissa myös etävastaanottoina.

Huom: Ei sairauspoissaolokirjoitusoikeutta.

Työhistoriassa olen toiminut taitoluisteluseuran päävalmentajana Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi työskentelen fysioterapeuttina nuorten urheilijoiden oheisvalmennuksen parissa.

Anvisningar för tidsbokning

Voit olla suoraan yhteydessä tai varata ajan työfysioterapeutin vastaanotolle työn fyysisiin kuormitustekijöihin, tuki- ja liikuntaelinoireisiin ja/tai ergonomisiin asioihin liittyen.

HUOM: Työfysioterapeutin vastaanotot ainoastaan Matinkylässä. Mikäli olet työterveyshuollon asiakas, varaathan aikasi Matinkylästä työfysioterapiaan.

Tapiolassa fysioterapeutin vastaanotto keskiviikkoisin ja torstai iltaisin.

Vastaanottovaihtoehdot: normaali vastaanotto / videovastaanotto (videokokous tai videopuhelu). Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto aikaa varatessasi. Huom. Tule-oireinen - ensimmäinen käynti on tutkimisen vuoksi suositeltavaa vastaanottona. Huom. Ei sairauspoissaolon kirjoittamisen mahdollisuutta.

Neuvonta- ja ohjausaika 1h
Työ-/ toimintakyvyn arviointi 2h

*Varattu aika on peruutettava viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Myöhemmin tullut peruutus laskutetaan asiakkaalta yleisen ohjeen mukaan.

Soittopyyntöihin vastataan saman päivän aikana 8-16.30 välillä. Jos asiakasta ei tavoiteta laitetaan hänelle viesti (OmaMehiläinen/s-posti/tekstiviesti). Tarvittaessa uusi yhteydenotto seuraavana päivänä.

Specialområde och speicalkompetens

  • Fysioterapi

Intresseområden

  • Styrketräning
  • Idrotts- och belastningsskador
  • yrkesbesvär
  • Arbetsvälbefinnande
  • Problem i stöd- och rörelseorgan

Utbildning och titel

  • träningkonsult
  • Fysioterapeut

Språkkunskap

  • finska, äidinkieli
  • engelska, työkieli

Verksamhetsställen

Mehiläinen Espoo Matinkylä
Piispanportti 10 A, 3. krs
Stängt idag
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
Mehiläinen Espoo Tapiola
Länsituuli 10, Kauppakeskus Länsituuli, M-kerros
Stängt idag
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min