Martti A Aho

Urologian erikoislääkäri

Olen avarakatseinen urologi, jonka erityisosaamista ovat virtsavaivat (karkailu, tihentynyt ja yöllinen virtsaamistarve) sekä neurologisiin sairauksiin liittyvät virtsausongelmat. Näiden kaikkien osalta olen ollut pohjoismaisen urologiyhdistyksen alaosaston ja eurooppalaisen asiantuntijaryhmän jäsen. Olen luennoinut ja leikannut maailman ympäri: Kiinasta lähes USA:n länsirannikolle asti.

Työskentelin 25 vuotta Tampereen yliopistollisen sairaalan urologisessa yksikössä ja saman ajan olen pitänyt yksityisvastaanottoa.. Väittelin 2007 peniksen synnynnäisestä epämuodostumasta virtsaputken alahalkiosta, arka asia meille miehille. Eniten olen kuitenkin oppinut tekemällä paljon potilastyötä: lääketieteessä teorian tunteminen auttaa, mutta potilaiden hoitamisessa kokemus ja asenne ratkaisevat.. En ole erehtymätön mutta pyrin koko ajan paremmaksi huolimatta siitä, etten ole enää nuori. Jos en tiedä jotain, tunnen jonkun, joka tietää.

Tällä hetkellä lähinnä sydäntäni ovat miesten yleisimmän syövän, eturauhassyövän, diagnostiikka ja hoitomenetelmän valinta sekä mieshormoni testosteroniin liittyvät oireet (kuten erektion heikkeneminen, seksuaalinen haluttomuus, mielialan lasku, väsymys, aikaansaamattomuus). Hallitsen myös eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun kaikki hoitomenetelmät elämäntapaohjeista leikkauksiin. Urologin pitää tietysti hallita erektiohäiriön hoito ja pienet urologiset ongelmat kuten ahdas esinahka, kivesmuutokset ja eturauhasongelmat.

Lähes jokainen meistä haluaa elää mahdollisimman pitkään ja laadukkaasti, minun tehtäväni on auttaa potilaitani siinä.

Tervetuloa vastaanotolle!

Specialområde och speicalkompetens

 • Urologi

Språkkunskap

 • finska, arbetsspråk

Tjänster

 • Specialläkarbesök högst 20 minuter.
 • Specialläkarbesök högst 30 minuter.
 • Etäpalvelu, erikoislääkärin vastaanotto 20 min
 • Etäpalvelu, erikoislääkärin vastaanotto 30 min

Verksamhetsställen

Mehiläinen Helsinki Bulevardi
Bulevardi 22
Stängt idag
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

 • Specialläkarbesök högst 20 minuter.
  Prisberäkning 162.8 € (*150.8 €)
 • Etäpalvelu, erikoislääkärin vastaanotto 20 min
  Prisberäkning 162.8 € (*150.8 €)
 • Specialläkarbesök högst 30 minuter.
  Prisberäkning 197.8 € (*185.8 €)
 • Etäpalvelu, erikoislääkärin vastaanotto 30 min
  Prisberäkning 197.8 € (*185.8 €)