Kristiina Serimaa

Lasten- ja nuorten psykiatrian erikoislääkäri


Olen lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri ja
olen tottunut tekemään töitä niin lasten, nuorten kuin nuorten aikuisten kanssa aina 30 ikävuoteen asti.

Olen työskennellyt lastenpsykiatrina niin Helsingin kaupungin perheneuvolassa kuin HUS:n lastenpsykiatrian osastoillakin. HUS:n nuorisopsykiatrian poliklinikoilla olen toiminut runsaat 10 vuotta erilaisten nuorten kanssa, joilla on ollut esim. masennusta ja ahdistusta sekä vaikeuksia oman kasvunsa ja itsenäistymisensä että koulunkäynnin kanssa. Olen kiinnostunut ennaltaehkäisevästä työstä, jolloin lapsen ja nuoren kehitystä voisi tukea niin, että lapsi tai nuori saisi jälleen iänmukaisesta kasvusta kiinni ilman suurempia ongelmia. Psykoterapeuttiset arviot ovat erikoisalaani. Minulla on lasten, nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapiapätevyys, sekä pitkäkestoiseen kuntoutukseen että lyhytpsykoterapiaan. Olen toiminut yksityisesti psykoterapeuttina jo yli 20 vuotta lasten ja nuorten sekä viimeisten 10 vuoden ajan myös aikuisten kanssa työskennellen. Lähestymisnäkökulmani on psykodynaaminen, jolloin arvioidessani lapsen ja nuoren elämän tilannetta otan huomioon koko aikaisemman yksilön historian että perheen tilanteen.

Anvisningar för tidsbokning

Hoidan vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana. Ennen ajanvarausta pitää olla puhelinkontakti lääkärin kanssa ja sopia ajanvarauksesta! Jätä soittopyyntö vastaajaan 050-5217030. Hoidan myös nuoria aikuisia 30v ikään saakka.

Specialområde och speicalkompetens

 • Barnpsykiatri
 • Ungdomspsykiatri
 • Specialkompetens inom psykoterapi

Tjänster

 • Allmänläkarbesök högst 45 minuter.
 • Mottagningsbesök hos allmänläkare, högst 60 min.
 • Lasten Mehiläinen

Verksamhetsställen

Mehiläinen Helsinki Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17
Öppet idag
09:00 - 21:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

 • Allmänläkarbesök högst 45 minuter.
  Prisberäkning 125.90 € (*104.90 €)
 • Mottagningsbesök hos allmänläkare, högst 60 min.
  Prisberäkning 145.90 € (*118.90 €)