Katja Koivisto

Työterveyspsykologi

Olen työterveyspsykologi, jonka lisäkoulutuksina ovat mm. hengitysterapeutin opinnot ja myötätuntokeskeisen terapiamenetelmän opinnot. Psykologin työssäni käytän hyväkseni näitä näkökulmia ja positiivista psykologiaa. Teen sekä yksilövastaanottoa että työyhteisötyötä, koulutuksia, valmennuksia ja luentoja. Yksilötyön tavoitteena on yksilön työssä jaksamisen tuki ja haasteet voivat liittyä esimerkiksi elämänkriiseihin, mielialaongelmiin, itsekritiikkiin, stressiin, ihmissuhdeongelmiin, työuupumukseen ja muihin työelämän pyörteisiin liittyviin ongelmakohtiin. Vastaanotolleni voit tuoda myös syvempiä henkisiä pohdintoja ja ympäristötunteita. Tarjoan mahdollisuutta yksilötapaamisiin ulkona, jossa luonto hoitaa osansa palautumisesta. Työyhteisötyön tavoitteena on hyvinvoiva, motivoitunut ja yritykseen sitoutunut henkilöstö.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle tai keskustelemaan työyhteisösi tilanteesta ja siitä, miten voisin olla koko yhteisön tukena. Muistathan, että työterveyshuollon yksilökäynneille tarvitaan ammattihenkilön (työterveyslääkärin tai -hoitajan) lähete.

Tervetuloa vastaanotolle!

Anvisningar för tidsbokning

Läsnävastaanotot tällä hetkellä Mehilänen Neossa Turun Kupittaalla. Ajat on varattavissa myös etävastaanottoajoiksi, jolloin yhteydenotto tapahtuu videotapaamisena Teams-sovelluksen kautta tai puhelimitse. Varattava aika on peruutettava viimeistään vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa. Palvelen työterveyshuollon asiakkaita, itsemaksavia asiakkaita minulla ei ole mahdollisuutta palvella.

Specialområde och speicalkompetens

  • Företagspsykolog

Språkkunskap

  • finska, modersmål
  • svenska, flytande
  • engelska, arbetsspråk

Tjänster

  • Coaching

Verksamhetsställen

Mehiläinen Neo Turku
Joukahaisenkatu 6, NEO-talo
Öppet idag
10:00 - 18:00
Telefon, Tidsbokning010 414 4888Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min