Else Sorsa

Psykoterapeutti, perheterapeutti
Ei ota uusia Kela-asiakkaita

Tervetuloa vastaanotolle!

Arvostan rauhallista kohtaamista, tilan antamista. Olen aktiivinen terapeutti, kuuntelen, keskustelen, esitän kysymyksiä, joihin voi vastata tai olla vastaamatta. Olen avoin erilaisille asioiden käsittelytavoille. Keskustelun lisäksi arvostan asettumista läsnä olevaan hetkeen; toivon hetken antavan turvaa ja luottamusta kohdata asiat avoimesti ja rohkeasti. Sovellan terapiassa mindfulness-harjoitteita, jos ne tuntuvat tilanteessa luontevilta. Käytän myös erilaisia toiminnallisia harjoitteita silloin, kun niiden kautta voi olettaa oivallettavan jotain oleellista ja kun sanoja on vaikea löytää.
Käytän pääsääntöisesti kognitiivista työskentelyotetta, joka sopii hyvin yhdistettäväksi sekä ratkaisukeskeiseen että psykoanalyyttiseen suuntaukseen; terapiassa tutkimme tilanteen mukaan ajatuksia, tunteita ja toimintaa sekä tässä hetkessä että menneessä ja tulevassa. Parien ja perheiden kanssa sovellan tunnekeskeisen pariterapian menetelmi

Anvisningar för tidsbokning

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan 5–10 min ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Psykoterapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Specialområde och speicalkompetens

  • Psykoterapi
  • familjeterapi