Eeva Rinne

Dosentti, fysiatrian erikoislääkäri

Toistaiseksi en pidä vastaanottoa.

Olen valmistunut fysiatrian erikoislääkäriksi v. 1993, pääosan työurastani olen toiminut julkisella sektorilla (HUS) sekä Helsingin lääketieteellisessä tiedekunnassa oman erikoisalani opettajana (lääketieteen kandiopetus sekä erikoislääkärikoulutus) ja tehnyt pitkäjänteistä tutkimustyötä erityisesti selkäsairauksien parissa.

Osaamisalueeseeni kuuluvat tuki- ja liikuntaelinten ongelmat sekä pitkäaikaiset kiputilat (selkä-, niska-, olkapää-, ylä- ja alaraajakivut, fibromyalgia yms.) ja erityisosaamisalueeseeni kuuluvat selkäsairaudet. Teen myös työ- ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arvioita tuki-ja liikuntaelinsairauksissa. Sen sijaan tuki- ja liikuntaelinten vammojen jälkitilat sekä urheiluvammat kuuluvat pääosin ortopedin osaamisalueelle (esim. polvivammat).

Puhelin- ja videovastaanottojat soveltuvat parhaiten uusintakäyntien korvaamiseen. Voit myös korona pandemian aikana jättää minulle soittopyynnön, jotta voimme arvioida soveltuuko ongelmasi pelkästään etävastaanoton pitämiseen.

Anvisningar för tidsbokning

Toistaiseksi en pidä vastaanottoa.

Specialområde och speicalkompetens

  • Fysiatri

Utbildning och titel

  • Docent