Airi Takakarhu

EL-yleislääket.,yleislääkäri
Lääkärini oli ammattitaitoinen. Suosittelen.

Toimin perhelääkärinä ja omalääkärinä yleislääkäritasoisesti yleislääketieteen erikoislääkärin ja perhelääkärin erikoiskoulutuksen kokemuksella.

Voit tulla vastaanotolle, yksin, perheen tai muun läheisen tai tukihenkilön kanssa.

Suuret konservatiiviset erikoisalat kuten sisätaudit ja lastentaudit, naistentaudit ja synnytykset, mielenterveyden ongelmat ja terapia , ihotaudit ja allergiat, sekä toisaalta kirurgisista erikoisaloista tapaturmat ja pienkirurgiset toimenpiteet hoituvat vastaanotollani.

- Yleislääkärinä ja perhelääkärinä katson potilasta kokonaisuutena ja osana hänen ympäristöään kuten perhetttään ja työtään sekä harrastuksiaan kuten urheilu ja näihin liittyvät pulmat.Sairaus ei ole irrallinen osa ihmistä, vaan olennainen osa ihmisen muuta kokonaisuutta.

-.Eri elämänvaiheissa erilaiset asiat korostuvat ja minulla on näistä kokemusta vauvasta vaariin.

- Ennaltaehkäisy ja kuntoutus on olennainen osa hoitoa.Olen toiminut myös pitkäaikaisesti lasten-ja äitien neuvolatyössä sekä koululääkärinä.Myöskin infektiotautilääkärinä ja rokotuslääkärinä toimiminen on minulle tuttua.

Elintapasairaudet kuten ravitsemukseen liittyvät ongelmat esim.paino-ongelmat suuntaan tai toiseen ja niihin liittyvät ruumiilliset sairaudet, tai mielen puolelta esim. stressi ja uupuminen voidaan hoitaa vastaanotollani.

-Hoitosuhteen jatkuvuus ja yhteisesti keskustelut terveys-/sairaushuolista ja niiden ratkaisusta yhdessä potilaan /perheen kanssa ovat olennainen osa työtapaani.

-Minua on helppo lähestyä ja toivon potilaalta uskallusta lähestyä minua mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Tervetuloa vastaanotolleni.

Puhun suomea. Jag talar också svenska och skandinaviska. I work also in English.

Familjeläkare, egenläkare,specialläkare.

Family doctor, specialized doctor.

Specialområde och speicalkompetens

  • Specialist i allmän medicin
  • Allmänläkare