Mehiläinen erbjuder sina kunder det unika Kundförmånsprogrammet i tre nivåer vilket stöder kundernas hälsa och välbefinnande. Penningförmånerna är i kraft antingen tills vidare eller för en viss tid och deras tonvikt ligger vid tjänster som främjar hälsan och förebygger sjukdom, t.ex. förmåner som gäller vaccinering, laboratorieprov som undersöker hälsorisker och munhälsa. Dessutom får alla personer som hör till Kundförmånsprogrammet rabatt på poliklinikavgifterna vid Mehiläinens läkarcentraler och på serviceavgiften för munhälsa. 

Bekanta dig med de tre nivåerna i Mehiläinens Kundförmånsprogram

Läs mer om förmånerna i Mehiläinens Kundförmånsprogram här

ANSLUT DIG MED ATT LADDA NER MINMEHILÄINEN-APPLIKATIONEN

Du kan ansluta dig till Mehiläinens Kundförmånsprogram genom att ladda ner MinMehiläinen-applikationen från Google Play eller AppStore och registrera dig som användare med Tupas-identifiering (bankkoder).

Ladda ner applikationen till iPhone

Ladda ner applikationen till Android

Om du redan använder MinMehiläinen-applikationen, har registrerat dig som användare med Tupas-identifieringstjänsten (med bankkoder) och tillåter automatiska appuppdateringar, syns informationen om huruvida du hör till Kundförmånsprogrammet och vilken nivå du tillhör automatiskt i MinMehiläinen-applikationen. Om du inte ännu registrerat dig som användare av tjänsten eller om du inte tillåtit automatiska uppdateringar för applikationen, registrera dig då och/eller uppdatera MinMehiläinen-applikationen i Google Play eller AppStore. 

Märk väl att Mehiläinens Kundförmånsprogram inte syns i webbtjänsten MinMehiläinen. För att ansluta dig till Mehiläinens Kundförmånsprogram krävs att du laddar ner MinMehiläinen-appen och registrerar dig som användare med Tupas-identifiering (bankkoder).

Läs också vilka andra tjänster som ingår i applikationen MinMehiläinen