Tandvärk

Tandvärk beror oftast på ett hål i en tand. Orsaken kan också vara en inflammerad tand eller en visdomstand som inte brutit fram helt. Om man har tandvärk ska man så fort som möjligt boka tid hos tandläkare, eftersom besvär i munnen inte går om av sig själva.

Gå till tandläkaren om du har ont i en tand

Hål i tänderna kan till en början ge symtom som ilande smärta, till exempel när du äter eller dricker något kallt eller sött. En molande smärta kan bero på en inflammation i tandroten. Smärtan från en visdomstand kan kännas i närheten av örat. Det är ändå svårt att endast på basis av smärtan avgöra orsaken till värken, och vid tandvärk är det alltid skäl att söka sig till tandläkarens mottagning.

Hammas Mehiläinen erbjuder snabb lindring av tandvärk

Vid tandvärk ska man uppsöka vård så fort som möjligt. Smärtan kan tillfälligt lindras med värkmediciner, men de löser inte det bakomliggande problemet.

Via Hammas Mehiläinen får snabbt en tid till tandläkare och hjälp för din tandvärk. Boka tid via vår tidsbokningstjänst. 

eller ring Hammas Mehiläinens tidsbokningsnummer 010 273 8000 (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min) (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min) (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min) (mån–sön kl. 6–22).

Bekanta dig med de vanligaste prisuppgifterna för tandvård. På verksamhetsställets sida hittar du exaktare prisuppgifter för olika åtgärder.