Silmälasipäinen nainen katsoo alaspäin

Mehiläisessä on monipuolista silmätautien erikoisosaamista. Kokeneet silmätautien erikoislääkärit, silmäkirurgimme ja silmälääkärimme ovat apunasi näkemiseen liittyvissä ongelmissa.

Glaukooma

Glaukoomaa on vaikea huomata sen oireettomuuden takia.

Silmänpohjan ikärappeuma

Silmänpohjan ikärappeuma voi edetä nopeasti joten sen aikainen tunnistaminen on tärkeää.

Kaihi

Harmaakaihi aiheuttaa vähitellen näön heikkenemistä. Harmaakaihissa silmän oma linssi eli mykiö samentuu. Useimmiten kaihi kehittyy vain iän myötä, mutta myös jotkut silmäsairaudet, yleissairaudet ja lääkitykset voivat aiheuttaa kaihia.

Taittovirhe ja silmien laserleikkaus

Silmien laserleikkauksella voit korjata turvallisesti ja helposti näön ongelmia. Tutustu eri laserleikkauksiin ja toimenpiteiden hintoihin >>

Ilmanlaseja.fi-sivuilla voit testata sopiiko, taittovirheleikkaus sinulle >>

Lasten silmäsairaudet

Kyynelteiden ongelmat

Mehiläisessä hoidetaan kyynelteiden ongelmia kuten kyyneltietukoksia, jotka voivat johtua kyynelkanavan tulehduksesta, ahtaudesta, vammasta, kasvaimesta, lääkeaineesta tai korkeasta ikästä.

Lue lisää:

Kyyneltieongelmat aikuisilla >>
Kyyneltieongelmat lapsilla >>

Silmäluomikirurgia ja silmäluomien korjausleikkaus

Silmäluomien veltostuminen voi haitata näköä tai olla esteettinen haitta. Silmäluomien korjausleikkauksissa apunasi ovat silmäkirurgit tai plastiikkakirurgit.

Silmätautien erikoislääkärit ja erikoispoliklinikat apunasi

Yleensä hyvä tapa aloittaa silmiin tai näköön liittyvien oireiden tai ongelmien selvitys varaamalla aika silmätautien erikoislääkärille. Joskus potilaan hoitoa jatketaan kuitenkin Silmätautien erikoispoliklinikalla, jossa on kapeamman alueen erikoisosaajia. Tutustu erikoispoliklinikan osaajiimme >>

Silmätutkimukset

Jaa