Needs review

Älä anna kivun vaikuttaa syksyysi. Oli kyseessä sitten vanha rasitusvamma, juoksussa kipeytynyt nilkka tai äkillinen kolotus, avun saat Mehiläisen ammattitaitoiselta hoitohenkilökunnalta. Varaa tutkimusaika lääkärillemme, joka määrittää jatkohoidon tarpeen.

Hoitoon mahdollisesti kuuluvat leikkaukset järjestyvät nopeasti Mehiläisen omassa sairaalassa. Päiväkirurgisten toimenpitei­den ohel­la sairaaloissamme tehdään myös vuodeosastohoitoa edellyttäviä vaativampia leik­kauk­­sia.

Mehiläisen Liikuntaklinikka auttaa liikkujaa

Mehiläisen Liikuntaklinikka on erikoistunut hoitamaan liikkuvan ihmisen vaivoja. Tyypillisiä liikkujan ongelmakohtia ovat mm. akillesjänne, nilkka, polvi, kyynärpää, selkä, olkapää ja ranne. Asiakkaitamme ovat aktiivi-urheilijat ympäri Suomea, mutta kokemuksestamme huippu-urheilussa hyötyvät kaikki asiakkaamme, olipa vaiva hankittu lenkkipolulla tai työpöydän äärellä. Tutustu Liikuntaklinikan lääkäreihimme toimipisteittäin tästä.

Apua korvakipuihin tai ihovaivoihin

Lapsilla ja aikuisilla yleiset korva-, nenä- tai kurkkuvaivat (esim. kitarisat, nielurisat, korvien putkitus ja kuorsaus) voidaan hoitaa päiväkirur­gisina toimenpiteinä kaikissa sairaaloissamme. Häiritsevät ihovaivat, kuten arvet, syylät, luomet ja näpyt hoidetaan laserilla, jäädytyksellä ja kirurgisesti. Toimenpiteet ovat nopeita, ja kotiutumaan pääsee useimmiten palata heti operaation jälkeen.

Vaiva kuin vaiva, apu löytyy Mehiläisestä. Hae asiantuntijoitamme palveluhausta.
Tervetuloa osaaviin käsiin.

Nyt myös rahoitus

Mehiläisestä saat joustavan ja nopean rahoitusratkaisun vaativampiin toimenpiteisiin. Tutustu rahoitusratkaisuumme tarkemmin tästä.

Jaa