Sairaan lapsen kotihoitopalvelu ’Karhunpoikapalvelu’

Metsätähden ’Karhunpoikapalvelu’ on käytössänne silloin kun työntekijän lapsi sairastuu ja työntekijän pitäisi jäädä kotiin hoitamaan kipeää lastaan.

Työntekijän jääminen kotiin voi aiheuttaa työnantajalle merkittäviä kustannuksia, jotka aiheutuvat peruutuksista, viivästyksistä ja uudelleen järjestelyistä. Työntekijä pystyy ’Karhunpoikapalvelun’ ansioista jäämään työpaikalle ja välttämään töiden kasautumisen - ilman huolta lapsen hyvinvoinnista.

Tarjoamme yrityksen työntekijöiden käyttöön palvelunumeron, josta hoitajan voi tilata myös iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakaspalvelumme varmistaa hoitajan saatavuuden, jonka jälkeen lastenhoitohuolet ovat historiaa!

Koulutetut hoitajat huolehtivat pienen potilaan hyvinvoinnista

Metsätähden hoitaja pitää huolta sairastuneesta lapsesta kotona. Kaikki hoitajamme ovat pätevyydeltään sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan toisen asteen tutkinnon suorittaneita ja heillä on käytännön kokemusta lasten hoidosta.

Jokaisen hoitajamme taustat ja suositukset on tarkastettu huolellisesti ja he toimittavat meille nähtäväksi rikosrekisteriotteen rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin edellyttämällä tavalla.

Palvelun verovähennykset

Työnantajan työntekijälleen järjestämästä sairaan lapsen hoidosta ei katsota syntyvän työntekijälle verotettavaa etua. Palvelu on siis työntekijälle maksuton etu ja työnantajalle normaali vähennyskelpoinen kulu. Palvelua voi käyttää verottomasti samalla tavalla kuin työehtosopimus sallii vanhemmalle sairaan lapsen vuoksi kotiin jäämisen.

Lisätietoja palvelunumerostamme 050 433 2328.