siivet kantaviksi -terapiapalvelu

Mietityttääkö sinua itsetunto, parisuhde, seksuaalisuus tai muut elämäntilanteeseesi liittyvät asiat? Et kuitenkaan halua keskustella asiasta lähipiirisi kanssa, mutta et oikein tiedä, kenen puoleen kääntyä.

Mielenterveysasiat harvemmin ratkeavat odottamalla ja asian esilletuominen edistää tilanteen laukeamista. Puhu rohkeasti huolistasi, äläkä jää yksin. Et varmasti ole ainoa, joka pohtii samoja asioita. Asiantuntijamme ovat apunasi.

Siivet kantaviksi -terapian hinta

Palvelu koostuu 1-5 käyntikerrasta ja yhden käynnin hinta on 100 € (sis. poliklinikkamaksu ja muu mahdollinen taustatyö).

Mitä siivet kantaviksi -palvelu sisältää?

Tarjoamme sinulle laaja-alaiset mielenterveyden ammattilaiset käyttöösi, joiden avulla saat ulkopuolisen näkökulman tilanteeseesi.

Palvelu on saatavilla Mehiläinen Ympyrätalossa, Töölössä, Matinkylässä ja Myyrmäessä.

Kenelle siivet kantaviksi -palvelu sopii?

Siivet kantaviksi -terapiapalvelu on nuorille suunnattu matalan kynnyksen lyhyt terapiapalvelu, joka mahdollistaa keskustelun ammattilaisen kanssa itseään askarruttavista asioista.

Sinun ei itse tarvitse tietää, mikä sinua vaivaa vaan yhdessä ammattihenkilön kanssa keskustellen asia lähtee selkiytymään. Hänen kanssaan voit turvallisesti käydä läpi tilannettasi sekä jatkotoimenpiteitä. Käynnit ovat vaitiolovelvollisia, eivätkä ole kytköksissä kouluun tai vanhempiin vaan on sinua itseäsi varten.

Asiantuntijat tukenasi

Asiantuntijoihin voit tutustua paremmin heidän omilta sivuiltaan ja valita heistä itsellesi sopivimman.

Raija Savolainen
Antti Ryynänen
Benina Jacobson
Satu Niininen
Jouni Pölönen
Jouni Aavaluoma
Juha Savolainen
Anne Sundell
Riitta Päätalo
 

Ajanvaraus

Varaa aika soittamalla ajanvaraukseemme 010 414 00.

Lue asiantuntija-artikkeleita mielenterveyden ja -hyvinvoinnin ongelmista

Lue lisää muista terapiapalveluistamme:

Psykoterapeutit ja psykoterapia >>