Matkailijan rokotukset Digiklinikalla

OmaMehiläinen-palvelun Matkailijan rokotteet -palvelussa voit kartoittaa tulevan matkakohteesi rokotetarpeet Digiklinikan lääkärin kanssa. Vastaamme viestiisi minuuteissa joka päivä klo 07-23 välillä.

Matkailijan rokotekartoitus Digiklinikalla

Kartoituksen perusteella lääkäri tekee tarvittaessa sähköiset reseptit tarvittaviin rokotteisiin ja jo ennen matkallelähtöä aloitettaviin reseptilääkkeisiin (esimerkiksi malarialääkitys). Voit valita keskusteluun myös perheenjäsenesi, jolloin rokotteet ja reseptit voidaan kirjoittaa koko perheelle. Rokotus voidaan antaa missä tahansa Mehiläisen lääkärikeskuksessa ajanvarauksella.

Hinta

Reseptinkirjoitus reseptilääkkeille ja rokotuksille 39,90€ per henkilö (sis. reseptit 1-2 lääkkeelle). Asiointisi laskutetaan maksukortiltasi ja saat kuitin käynnistäsi sähköpostiisi.

Jos kartoituksen perusteella reseptilääkkeitä tarvitaan useampia kuin kaksi, laskutetaan sama kustannus reseptilääkemäärän mukaan. Esim. 3-4 reseptilääkkeen kirjoittamisesta laskutetaan 2 x 39,90 € tai 5-6 reseptilääkkeen määräämisestä 3 x 39,90 €.

Löydät asiointisi jälkeen kaikki Digiklinikalla käymäsi keskustelut sekä saamasi rokote- ja lääkemääräykset sekä rokotustiedot OmaMehiläisestä. Näin sinun ja perheesi tiedot pysyvät tallessa yhdessä paikassa – niin koti- kuin ulkomaillakin.

Autamme mielellämme kaikissa matkailijan rokotteita koskevissa asioissa!