Omakoti Kehrä - Palvelukoti vammaisille Kouvolassa

Avaamme kesällä 2017 Kouvolassa Omakoti Kehrän.

SIJAINTI JA ESITTELY

Omakoti Kehrässä on kaksikymmentä viihtyisää kotia ympärivuorokautista palveluasumista tarvitseville kehitysvammaisille. Kehrä sijaitsee keskellä rauhallista omakotialuetta luonnonläheisessä Mäyräkorvessa.

Valmistamme kodin omassa keittiössä herkulliset ateriat päivittäin. Turvallinen aidattu piha istutuksin ja puutarhakalustein tarjoaa asiakkaillemme viihtyisän ulkoilumahdollisuuden. Omakoti Kehrässä elämme täyttä elämää turvallisessa ympäristössä asiakkaidemme yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Ystävät ja omaiset ovat tervetulleita osallistumaan kotimme arkeen. Omakoti Kehrä on lämminhenkinen koti, jossa on hyvä elää ja asua.

TOIMINTA OMAKOTI KEHRÄSSÄ

Kohtaamme asiakkaan yksilöllisyyttä kunnioittaen, räätälöimme palvelut aina kullekin asiakkaalle sopivaksi. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen palvelu- ja kuntoutussuunnitelman. Henkilöstömäärä mitoitetaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Toimintamme periaatteisiin kuuluu aktiivisen arjen ylläpitäminen asiakkaan omilla ehdoilla ja voimavaroilla. Aktivoimme asiakkaitamme osallisuuteen kaikissa arjen toiminnoissa ja järjestämme monipuolista ohjattua toimintaa.

AVOIMET OVET KE 21.6.2017 KLO 12.00-17.00

Tervetuloa tutustumaan!

OTA YHTEYTTÄ

Yksikön yhteystiedot

Omakoti Kehrä

Osonojantie 3

45270 Kuusankoski

Yksikön johtaja

Hannu Behm

p. 040 5711 429

hannu.behm@mehilainen.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja:

Palvelujohtaja Kirsi Pellinen

puh. 050 567 3554

kirsi.pellinen@mehilainen.fi