Needs review

Tervetuloa käyttämään uutta, työterveyspalvelusopimukseen sisältyvää YritysMehiläinen-verkkopalvelua, joka on korvannut aikaisemmin käytössä olleet, vuoden 2014 alussa poistuneet Extranet- ja Extranet PLUS-palvelut. Palveluita on mahdollista käyttää rinnakkain vuoden 2013 loppuun asti, jonka jälkeen Extranet- ja Extranet PLUS -palvelut poistuvat käytöstä.

Alta löydät yleisiä ohjeita palveluun rekisteröitymiseen, käyttöönottoon ja hyödyntämiseen.

  • Pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa https://yritys.mehilainen.fi
  • Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Tunnistautumisen jälkeen sivusto ohjaa sinut automaattisesti asetukset-sivulle, jossa voit luoda oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä täyttää omat yhteystietosi.
    (Pankkitunnistautuminen on vakiinnuttanut asemansa luotettavana henkilöllisyyden todentamistapana. Käsittelemme salassa pidettäviä tietoja, minkä takia jokaisen käyttäjän on todistettava luotettavasti henkilöllisyytensä.)
  • Mikäli olet käyttänyt Mehiläisen Extranet PLUS -palvelua aiemmin, edustamasi organisaatio on automaattisesti liitettynä henkilökohtaiseen käyttäjätiliisi. Tässä tapauksessa palvelu on valmis käytettäväksi heti.
  • Mikäli et ole aiemmin käyttänyt Mehiläisen Extranet PLUS -palvelua, voit tehdä asetukset-sivulla yritysliitospyynnön edustamaasi organisaatioon syöttämällä Y-tunnuksenne ja asiakasnumeronne. Lisäohjeita löydät ohessa olevasta käyttöohjeesta kohdasta 1b.
  • Vahvistuskoodi yritysliitoksen aktivoimiseksi lähetetään tekstiviestillä asiakkaan yhteyshenkilölle yhden arkipäivän viiveellä. Saatuasi koodin yhteyshenkilöltänne voit syöttää sen asetukset-sivulla vahvistuskoodikenttään.
  • Kaikki palaute, huomiot ja kysymykset ovat erittäin tervetulleita. Voit lähettää ajatuksesi verkkopalvelun yläreunassa olevan Palaute-linkin kautta. Jos tarvitset tukea käyttöön tai ongelmatilanteisiin, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen yritysmehilainen@mehilainen.fi.

Lue YritysMehiläisen käyttöohje!

Jaa