Needs review

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitoihin erikoistunut yksityisklinikka.

Felicitas ja Väestöliiton lapsettomuusklinikat yhdistyvät syyskuussa 2017 yhdeksi hedelmöitysklinikaksi – Felicitas Mehiläiseksi, joka toimii Helsingissä, Turussa, Oulussa ja Lappeenrannassa.

Niin Felicitas Mehiläisellä kuin Väestöliiton lapsettomuusklinikoilla on käytössä korkeatasoiset ja nykyaikaiset lapsettomuuden tutkimus- ja hoitomenetelmät.

Lehdistötiedote 6.4.2017: Mehiläinen Felicitas ja Väestöliiton lapsettomuusklinikat yhdistyvät

Ajankohtaista Felicitaksessa

POIKKEUKSELLISESTI OLEMME TÄNÄÄN 24.10. SULJETTUNA KLO 14.30-16. KLO 16 ALKAEN OLEMME JÄLLEEN AUKI KLO 18 ASTI NORMAALIN TIISTAIN MUKAAN.

 

VAHVEMMAT YHDESSÄ!

Felicitas Mehiläinen ja Väestöliiton Lapsettomuusklinikat yhdistyivät yhdeksi hedelmöityshoitoklinikaksi 1.9.17 - Felicitas Mehiläiseksi, joka toimii Helsingissä, Turussa, Oulussa ja Lappeenrannassa.

Yhdistymisen myötä meistä syntyy laajuudeltaan, monipuolisuudeltaan ja osaamiseltaan kokonaisuus, joka on ainutlaatuinen Suomessa. Väestöliiton Lapsettomuusklinikoiden nykyisten asiakkaiden hoitosuhteen jatkuvat ennallaan.

Kaikki Helsingin vastaanotot ovat nyt Forumissa, käynti osoitteemme on Mannerheimintie 20A.

Puhelinnumeroita:

Felicitas Mehiläinen Turku p. 010 414 6580

Felicitas Mehiläinen Oulu p. 010 414 6550

Felicitas Mehiläinen Helsinki p. 010 414 6650

Felicitas Mehiläinen Lappeenranta p. 010 414 6800

 

 

 

 

 

 

            

 

 

Tutustu Hedelmällisyysneuvolaan >>

Felicitakseen ensimmäistä kertaa?

Katso, millainen aika sinun kannattaa  varata >>

Felicitas chat palveluksessasi

Jos haluat tietää lisää hedelmöityshoidoista, voit keskustella suoraan henkilökuntamme kanssa. Chat on avoinna arkipäivisin, ja se ilmestyy nettisivujen alalaitaan, kun chatissä on asiantuntija vapaana.

Lapsettomuustutkimukset ja -hoidot

Noin 15 prosentilla pariskunnista on jossain elämänsä vaiheessa vaikeuksia saada raskautta alulle. Nyrkkisääntönä sanotaan, että vuoden yrittämisen jälkeen kannattaa hakeutua lapsettomuuteen perehtyneen lääkärin vastaanotolle. Yrittämisellä tarkoitetaan sitä, että pariskunta on kuukautiskierron keskivaiheilla yhdynnässä joka toinen tai joka kolmas päivä.

Felicitakselle tutkimuksiin voitte tulla myös jo alle vuoden yrittämisen jälkeen. Tämä kannattaa erityisesti silloin, jos nainen on yli 35-vuotias, sillä naisen ikä vaikuttaa raskauden alkamiseen ja hoitojen onnistumiseen. Tutkimukset kannattaa aloittaa nopeammin myös, jos naisen kuukautiskierto on hyvin epäsäännöllinen, hän on sairastanut pahan lantion alueen tulehduksen tai miehellä on ollut lapsena laskeutumattomat kivekset, murrosiässä sikotauti tai myöhemmin jokin kivesten tulehdus tai vamma sukuelinten alueella.

Hoitoja emme aloita 45 vuotta täyttäneille. Jos kyseessä on itsellinen nainen, emme aloita uusia hoitoja 43 vuotta täyttäneille.

Felicitas Mehiläinen

Helsingissä olemme toimineet vuodesta 1990, ja toimintamme laajentui Lappeenrantaan vuonna 1999. Nykyään teemme vuosittain yli 1500 lapsettomuushoitoa. Olemme osa Mehiläinen-konsernia 30.12.2011 alkaen.

Lapsettomuustutkimusten ja -hoitojen lisäksi Felicitas tarjoaa

 • raskaudenajan seurantaa, 4D ultraäänitutkimukset,
 • yksityisen äitiysneuvolan,
 • terapiapalveluita sekä
 • gynekologin, perinnöllisyyslääkärin ja ravitsemusterapeutin vastaanoton.

Felicitaksella teidät ottaa vastaan ystävällinen henkilökunta, jolla on rautainen ammattitaito lapsettomuuden hoitamisessa. Saatte asioida aina tutulla erikoislääkärillä, ja suunnittelemme jokaisen hoidon yksilöllisesti juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Hoitoprosessinne aikana saatte halutessanne tukea myös pari- ja perheterapeuteiltamme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää, korkealaatuista hoitoa. Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti kouluttautumalla, osallistumalla alan kongresseihin ja tekemällä tutkimustyötä.

Tutustu Felicitaksen historiaan

Tutustu asiantuntijoihimme Helsingissä

Lapsettomuuslääkärit:

 • Sirpa Eviö, Lääketieteen tohtori, naistentautien, synnytysten ja gynekologisen endokrinologian erikoislääkäri   
 • Tuija Foudila, Lääketieteen lisensiaatti, naistentautien, synnytysten ja gynekologisen endokrinologian erikoislääkäri, andrologian erityispätevyys.
 • Tiina Hakala-Ala-Pietilä, Lääketieteen ja kirurgian tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.
 • Tarja Olkinuora, Lääketieteen ja kirurgian tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
 • Kari Ratsula, LKT, Naistentautien ja synn.erikoislääkäri
 • Merja Tuomi-Nikula, Lääketieteen lisensiaatti, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Perinatologian erikoislääkäri:

 • Tapio Kurki, Dosentti, lääketieteen ja kirurgian tohtori, naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri, raskaudenaikaiset seurannat ja ultraäänitutkimukset

Perinnöllisyyslääkäri

 • Carola Saloranta, Lääketieteen tohtori, perinnöllisyyslääketieteen erikoislääkäri

Terapeutit:

Tutustu asiantuntijoihimme Lappeenrannassa

Lapsettomuuslääkärit:

Lisätietoa hedelmällisyydestä, lapsettomuustutkimuksista ja -hoidoista

Lisätietoa siittiöiden ja munasolujen luovutuksesta

Usein kysyttyä lapsettomuushoidoista

Tutustu hedelmällisyyshoitopalveluihimme

 

Jaa