Ruutupaitainen mies hymyilee
Needs review

Mehiläisen lääkäriasemilla autetaan monipuolisesti kaikissa miehen terveyteen ja jaksamiseen liittyvissä asioissa. Miehen terveyteen perehtyneet asiantuntijat auttavat muun muassa alla olevien terveysasioiden kanssa:

Tutustu miesklinikan asiantuntijoihimme >>

Koska lääkäriin?

Voit varata ajan esimerkiksi urologille, yleislääkärille tai työterveyslääkärille, kun haluat jutella terveyteen tai hyvinvointiin liittyvistä asioista. Urologimme ovat kokeneita myös intiimialueiden asioiden ja seksuaaliterveyden aiheiden parissa ja tekevät yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Tarjoamme myös ohjausta ja neuvontaa terveydestä huolehtimiseen ja ongelmien ennakointiin. Älä jää kysymystesi kanssa yksin vaan varaa aika.

Ikääntyminen ja terveys

Ikä voi tuoda mukanaan huolta omasta terveydestä. Tutustu myös seuraaviin aiheisiin:

Asiakkaittemme kokemuksia Mehiläisestä

Asiakkaamme kiittävät Mehiläisen lääkäreitä erityisesti osaamisestamme ja siitä, että heitä on hoidettu kokonaisvaltaisesti. Lue asiakastyytyväisyydestämme >>

Jukka Puotila kertoo terveysasioistaan haastattelussa

– Suurin rikkaus on se, että saa elää pitkään terveenä. Kaiken edelle menee terveys, joka nuoremmille on itsestäänselvyys. Voisi sanoa, että hyvä terveys on sitä parasta eläkettä. Liikunnasta kannattaa nauttia silloin, kun siihen ei vielä ole rajoitteita, kertoo Jukka Puotila artikkelissa.

Lue lisää, mitä Jukka Puotila miettii ikääntymisestä >>

Jaa