Siivet kantaviksi -terapiapalvelu nuorille

Mietityttääkö sinua itsetunto, parisuhde, seksuaalisuus tai muut omaan elämäntilanteeseen liittyvät asiat?

Huolet, murheet ja muut mielenterveyteen liittyvät haasteet harvemmin ratkeavat odottamalla. Asian esilletuominen edistää tilanteen laukeamista, joten puhu rohkeasti huolistasi. Mikään asia ei ole liian pieni tai liian suuri kerrottavaksi. Mehiläisen Siivet kantaviksi -terapiassa sinun on mahdollista ammattilaisen kanssa turvallisesti keskustella omasta tilanteesta.

Yhdessä mielenterveyden ammattilaisen kanssa löydät vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin, oireisiin ja elämäntilanteeseen mahdollisesti liittyvään tukitarpeeseen kuten itsetuntohaasteet, parisuhdehaasteet, seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset, masennus, ahdistus tai muu oireilu.

Mikä Siivet kantaviksi -terapia on ja kenelle se sopii?

Siivet kantaviksi -palvelu on nuorille suunnattua matalan kynnyksen lyhytaikaista terapiaa, joka mahdollistaa keskustelun juuri nuorten mielenterveyteen erikoistuneiden ammattilaisen kanssa itseään askarruttavista asioista.

Sinun ei itse tarvitse tietää, mikä sinua vaivaa vaan yhdessä mielenterveyden ammattilaisen kanssa keskustellen asia lähtee selkiytymään. Ammattilaisen kanssa voit turvallisesti käydä läpi tämän hetken tilannetta ja suunnitella tulevaa. Käynnit ja keskustelut ovat täysin luottamuksellisia, eivätkä ne ole kytköksissä esimerkiksi kouluun tai vanhempiin. Terapia on vain sinua itseäsi varten.

Palvelu koostuu 1-5 käyntikerrasta. Yksi käynti kestää 45-60 min ja yhden käynnin hinta on 115 € (+poliklinikkamaksu). Käyntien määrä sovitaan täysin sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Asiantuntijat tukenasi

Tarjoamme sinulle mielenterveyden ammattilaiset käyttöösi. Heidän avulla saat ulkopuolisen näkökulman tilanteeseen ja helpotusta vallitsevaan olotilaan. Ammattilaisen kanssa voit turvallisesti keskustella omasta tilanteesta ja lähteä rakentamaan tulevaa. Siivet kantaviksi -palvelua tuottaa joukko Mehiläisen psykologeja, psykoterapeutteja sekä eri teemoihin perehtyneitä terapeutteja.

Asiantuntijamme palvelevat sekä perinteisellä vastaanotolla lääkärikeskuksessa että etänä. Asiantuntijoihin voit tutustua paremmin heidän omilta esittelysivuiltaan ja valita itsellesi sopivimman.

Ajanvaraus

Varaa aika Siivet kantaviksi -terapiaan sitoutuneisiin ja nuorten mielen hyvinvoinnin ammattilaisiin verkkoajanvarauksesta  tai soittamalla ajanvaraukseemme 010 414 00*.

Lue lisää mielenterveyden ja -hyvinvoinnin ongelmista:

Lue lisää muista terapiapalveluistamme: