Oma lääkärisi Tikkakoski

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Mehiläinen on järjestänyt Oma Lääkärisi -konseptillaan Tikkakosken terveysaseman palvelut vuodesta 2015, jonka aikana tulokset ja tyytyväisyys ovat olleet erinomaisia. Oma Lääkärisi -asemia on jo 26 eri puolilla Suomea ja vastaamme noin 260 000 suomalaisen julkisista perusterveydenhuollon palveluista. Oma Lääkärisi -asemien toiminta on vaikuttavaa, laadukasta ja asiakaslähtöistä - tutkitusti!

Haemme nyt uutta työkaveria Jyväskylän Oma Lääkärisi -asemille. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Tikkakosken lisäksi Jyväskylän keskustassa, Korpilahdella tai Säynätsalossa sijaitsevalla Oma Lääkärisi -asemalla.

Miksi töihin Oma Lääkärisi -asemalle?

- Hoidon laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta seurataan sähköisillä työkaluilla. Tiedolla johtaminen on tuottanut erinomaisia tuloksia ja olemme pystyneet parantamaan pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon laatua.
- Toimimme potilaslähtöisesti. Väestöt terveysasemilla ovat hyvin hoidettuja ja hoidon saatavuus on pidetty hyvällä tasolla.
- Johtamiskulttuurimme on dynaaminen sekä joustava, ja työyhteisömme on nuorekas. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tiiminä sairaanhoitajien kanssa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.
- Potilaiden käyttöön ja hoidon avuksi kehitetään moderneja digitaalisia työkaluja. Kaikilla Oma Lääkärisi -asemilla on jo nyt käytössä asiakkaille maksuton Mehiläisen Digiklinikka.
- Monipuolinen ja joustava työnkuva: vastaanotto, päivystys, sektorityö, neuvola, kouluterveydenhuolto, jne.
- Ei turhaa byrokratiaa, vaan ammattilaiset saavat keskittyä työhönsä ja potilaiden hoitamiseen.
- Voit suorittaa kaksi vuotta terveyskeskuspalveluja, joita tarvitsee esim. yleislääketieteen erikoistumiseen. Mehiläisessä voi kouluttautua erikoislääkäriksi asti.
- Mahdollisuus työskennellä valinnanvapauspilotissa ja olla näköalapaikalla sote-uudistuksen suhteen. Mehiläinen on valinnanvapauspilottien valtakunnallinen markkinajohtaja.

Työaika on arkisin klo 08-16 ja sovittavissa koko- tai osa-aikaisesti. Mahdollisuus iltavastaanottoon klo 16-18. Kilpailukykyinen korvaus ja erittäin hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ja työympäristöön. Senioritukena konsultoitavissa yleislääketieteen erikoislääkäri ja Oma Lääkärisi -asemien vastaava hallintolääkäri Minna Leppäkynnäs.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Tomi Tuovinen
tomi.tuovinen@mehilainen.fi
p. 0401869184

Lisätietoja

Tomi Tuovinen
0401869184

Hae tätä paikkaa!