Mehiläinen Oy

Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Palveluja Mehiläisessä tuottaa Suomessa yhteensä yli 11 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

YLEISLÄÄKÄRI HAMINAN MEHILÄISEEN

Tule tekemään työtä terveyden ja hyvinvoinnin eteen Haminaan! Voit halutessasi ottaa vastaan potilaita myös Kotkan ja Karhulan lääkärikeskuksissamme.

Yleislääkärimme ottavat vastaan itse maksavia-, vakuutus- ja työterveyshuollon sairausvastaanottopotilaita. Toimintamme lähtökohtina ovat laadukas hoitotyö ja nopea hoitoon pääsy. Käytössämme on modernit toimintamallit ja sähköiset työkalut.

Lääkärikeskus sijaitsee keskellä Haminaa, Kakskulman liikekeskuksessa. Vastaanottoa pitää n. 10 lääkärikollegaa ja lisäksi työsi onnistumista tukee keskuksen henkilökunta. Yleislääkärin vastaanoton lisäksi lääkärikeskus tarjoaa työterveyspalveluita ja erikoislääkärinhoitoa gynekologian, korva-, nenä- ja kurkkutautien, sisätautien ja pienkirurgisia toimenpiteitä vaativissa asioissa.

Työ on mahdollista joustavin työajoin aamu- tai iltapainotteisesti. Voit tehdä säännöllistä, kokoviikkoista työtä tai elämäntilanteesi niin edellyttäessä osa-aikaista vastaanottoa sinulle sopivina ajankohtina. Työskentely lauantaisin on myös mahdollista.

Kerro kiinnostuksestasi niin keskustellaan tarkemmin toiveistasi! Tiedusteluihin vastaavat myös yksikön johtaja ja vastaava lääkäri Juha Tasa: juha.tasa(at)mehilainen.fi tai 050 338 8009 ja palvelupäällikkö Birgitta Degerström: Birgitta.Degerstrom(at)mehilainen.fi tai 044 223 3662.

Lisätietoja

Josef Fakeh

Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 13 B, 00260 Helsinki

Hae tätä paikkaa!