Mehiläinen Kielotie ja Airport

Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä.

Haemme nyt Vantaalle Airportin ja Kielotien Mehiläisiin

VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ ja TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

VASTAAVANA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRINÄ (Airport ja Kielotie) olet keskeinen työelämäpalvelujen kehittäjä. Asiakastyön rinnalla toimit työterveysammattilaisten muodostaman tiimin lähiesimiehenä vastaten arjen toiminnan sujumisesta ja kasvun tukemisesta. Tehtäväsi on myös kehittää asiakkuuksien hoitoa sekä johtaa tiimiäsi kohti Suomen parasta asiakaskokemusta. Työaika jakautuu yksiköiden välillä jotka sijaitsevat vain n. 10 km päässä toisistaan ja joiden väliä kulkee tarvittaessa sujuvasti junallakin. Edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä.

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRINÄ (Airport) vastaat nimettyjen asiakasorganisaatioiden työterveyshuollosta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Säännöllinen viikkotyö sisältää sekä sairaanhoitoa että ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palveluita. Kliinisessä työssä on hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva/pitkän kurssin käynyt lääkäri. Tule työterveyslääkäriksi uniikkiin ympäristöön!

TARJOAMME ammattitaitoisen ja yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön tuen sekä modernit työskentelyolosuhteet ja toimivat prosessit. Keskustelemme mielellämme täysiaikaisen työn lisäksi myös joustavista työaikaratkaisuista. Voit toimia palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana valintasi mukaan. Ammatinharjoittajalääkärille tarjoamme vankan tuen toimintasi hallinnoimiseen, olitpa sitten jo kokenut tekijä tai vasta harkitsemassa vastaanoton aloittamista.

Tartu nyt ammatilliseen kehittymisen ja menestymisen mahdollisuuteen kasvavassa organisaatiossa! Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä ja kerro minkälainen työskentely sinulle sopii.

Teemu Jääskö
yksikönjohtaja
p. 040 529 4798
teemu.jaasko(at)mehilainen.fi

Mari Mäenpää
palvelupäällikkö, työelämäpalvelut
p. 040 537 9027
mari.maenpaa(at)mehilainen.fi

Yksiköiden osoitetiedot:

Mehiläinen Airport, Lentäjäntie 1, 01530 Vantaa
Mehiläinen Kielotie, Kielotie 7 A, 01300 Vantaa

Lisätietoja

Krista Leppänen
+358505666751

Sijainti

Kielotie 7 A, 01300 Vantaa

Hae tätä paikkaa!