Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Oma lääkärisi Hämeenlinna

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Haemme kokenutta yleislääkäriä hoitamaan hämeenlinnalaisia julkisen perusterveydenhuollon potilaita Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemalle. Tässä on ensi kesäksi hieno mahdollisuus päästä kurkistamaan sotekeskus-maailmaan. Arkityöt alkavat jo toukokuun alusta ja kestävät elokuun loppuun. Lyhyempi jakso tai osa-aikainen työ esimerkiksi 80 %:n työajalla järjestettävissä. Työsuhde voi jatkua vakituisena jossakin toisessa toimipisteessämme kesän jälkeen.

Hämeenlinnan kaupunki on järjestänyt valinnanvapauskokeilua vuodesta 2017 alkaen. Mehiläinen tuottaa valinnanvapauspalveluita noin 1500:lle potilaalle Hämeenlinnan Mehiläisen lääkärikeskuksen tiloissa. Potilaat pääsevät tarvittaessa nopeasti hoitoon ja ovat tyytyväisiä saamiinsa palveluihin.

Työnkuva soveltuu erinomaisesti taitavalle, hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle ja itsenäisestä työstä pitävälle yleislääkärille. Työparina toimii kokenut sairaanhoitaja.

Lisätietoja tehtävästä antavat resurssipäällikkö Antti Salmela (040-1903916, antti.salmela@mehilainen.fi) ja Valinnanvapaus Mehiläisen
johtava lääkäri Iiro Heikkilä (040-1937234, iiro.heikkila@mehilainen.fi).

Olethan jo vuoden 2018 puolella yhteydessä niin sovitaan sinulle vastuullisia, vaikuttavia ja mukavia töitä!

Lisätietoja

Antti Salmela

Hae tätä paikkaa!