Mehiläinen Itäkeskus

Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä.

Haemme nyt Helsinkiin, Itäkeskuksen Mehiläiseen

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

moniammatilliseen tiimiin, jossa toimii vastaava työterveyslääkäri, lääkärikollegoita sekä työterveyspsykologi, -fysioterapeutti ja kokenut työterveyshoitaja.

Voit olla työterveyshuoltoon erikoistuva tai pitkän kurssin käynyt lääkäri. Meillä pääset kehittymään edelleen, kasvattamaan ammatillista osaamistasi ja vaikuttamaan omaan työhösi. Työyhteisössämme panostetaan yhdessä onnistumiseen ja työtämme sujuvoittavat modernit olosuhteet ja työkalut sekä toimivat prosessit. Työskentelyn aloituksesta ja muodoista voidaan keskustella joustavasti. Ammatinharjoittajuuden valitsevalle lääkärille tarjoamme erinomaisen tuen ammatinharjoittajatoiminnan hallinnoimiseen, olitpa sitten jo kokenut tekijä tai vasta harkitsemassa vastaanoton aloittamista.

Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä!

Erja Penttinen

Operatiivinen päällikkö
Työelämäpalvelut Mehiläinen Itäkeskus

p. 0400 906 866 tai erja.penttinen(at)mehilainen.fi

Lisätietoja

Krista Leppänen
+358505666751

Hae tätä paikkaa!