Mehiläinen Oy

Hallinto

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN

Haluatko päästä tekemään työtä, jolla on aidosti merkitystä ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille?

Tuotepäällikkönä vastuullasi on oma tuoteportfolio. Varmistat ja kehität tuoteportfolion kilpailukykyä ja näkyvyyttä asiakkaille sekä Mehiläisen omille asiantuntijoille. Vastaat tuotteen elinkaaresta, sen ominaisuuksista, kehityksestä, koulutuksista ja myynnin tuesta. Kuulut Digitaalisten palveluiden tiimiin ja tuet myös muiden tuotepäälliköiden tuoteportfolioiden kehittymistä. Olet tärkeä tuki Mehiläisen myyntitiimeille ja asiakkaille eri liiketoiminta-alueilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kommunikaatiotaitoja, yhteistyökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, vahvaa implementointi-osaamista, perusymmärrystä informaatioteknologiasta sekä tervettä kyseenalaistamista.

Tehtävässä onnistumisen mittareina ovat projektisuunnitelmien tavoitteiden toteuttaminen, asiakastyytyväisyys, myynnin kehitys ja taloudelliset tulokset. Tehtävässä suoriutumista tukevat aiemmat näytöt ja tulokset menestyksekkäästä projekti- ja asiakastyöstä, mieluiten vastaavalla alalla ja markkinakentässä.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto, näyttöjä palvelu- tai liiketoimintaprosessien onnistuneesta digitalisoinnista sekä kokemusta terveydenhuollon perusteista, myynnistä ja vaativien asiakasprojektien hallinnasta.

Työ mahdollistaa kehittämisen ja kehittymisen dynaamisessa, terveysalan johtavassa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus päästä terveysalan näköalapaikalle tekemään aidosti merkityksellistä työtä loistavan tiimin jäsenenä.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 28.10.2016 mennessä osoitteeseen ossi.laukkanen@mehilainen.fi. Aloitamme soveltuvien henkilöiden haastattelut saman tien. Lisätietoja tehtävästä antaa Ossi Laukkanen 19.10. klo 12-13 ja 24.10. klo 12-13. puh. 040 049 2149.

Lisätietoja

Mari Uotila
+358440671846

Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 13 B, 00260 Helsinki

Hae tätä paikkaa!