Siikalatva terveyskeskus

Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Haemme kokeneita terveyskeskuslääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen Mehiläiselle ulkoistettuun sote-kokonaisuuteen Siikalatvalle kätevän ajomatkan päähän Oulusta.

Terveyskeskuksemme sijaitsevat Rantsilassa ja Pulkkilassa, missä toimivat myös laboratorio, röntgen ja vuodeosasto. Vastaamme koko kunnan sosiaali- ja terveydenhuollosta mukaan lukien neuvolatyö kouluterveydenhuolto, opiskelijaterveydenhuolto, palvelukeskukset, kotisairaanhoito, mielenterveysneuvola ja perheneuvolatyö. Väestö on noin 5600 ja työssä on 6 lääkäriä.

Elämme aikaamme edellä: sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saman katon alla ja erikoislääkärit on jalkautettu terveyskeskuksiin. Kuukausittain meillä käy toistakymmentä erikoislääkäriä, mm. ortopedi, gynekologi, reumatologi, geriatri, useampi psykiatri ja lastenlääkäri. Konsultaatiomahdollisuudet ovat siis erinomaiset.
Siikalatvalaisten potilaiden erikoissairaanhoito tapahtuu sairaanhoitopiirin lisäksi enenevässä määrin Oulun Mehiläisessä, minne hoitopolku on erittäin nopea.

Työnkuvaa voidaan tarvittaessa muokata tekijän kiinnostusten mukaan ja myös osa-aikainen työ on mahdollista. Oulusta kulkee useita kimppakyytejä päivittäin sekä Pulkkilaan, että Rantsilaan, minkä lisäksi busseja kulkee tiuhaan ? kulkeminen ei siis muodostu ongelmaksi, vaikkei autoa olisi käytössä.

Organisaatiomme on matala ja päätöksenteko ja kehitys nopeaa. Mikäli sinua kiinnostaa vaihteleva työ dynaamisessa organisaatiossa, ota yhteyttä! Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Noora Hiltunen, 040-4869826, noora.hiltunen@mehilainen.fi

Lisätietoja

Noora Hiltunen

Hae tätä paikkaa!