Kainuun maakunta -kuntayhtymä

Sotkamon terveysasema

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme terveyskeskuslääkäriä Kainuuseen, Sotkamon terveyskeskukseen ajalle marraskuu 2018 - elokuu 2019.

Kyseessä on pienehkö terveyskeskus, jossa on muutama virkalääkäri töissä jatkuvasti. Etsimme lääketieteen lisensiaattia, jolla on vähintään hyvä suomen kielen taito. Työaika maanantaista perjantaihin 8 - 16.

Päiväpäivystys toimii ma ? to klo 8 ? 16, pe, juh­la­py­hien aat­to se­kä 23.12. klo 8 ? 15. La - su se­kä juh­la­py­hi­nä, jou­luaat­to­na päivystys on sul­jet­tu. Mui­na ai­koi­na päi­vys­tys Kai­nuun kes­kus­sai­raa­las­sa. Työnkuva koostuu terveyskeskuslääkärin työstä eli vastaanotosta ja päiväpäivystyksestä. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut sitoutuneelle lääkärille.

Sotkamon terveyskeskus sijaitsee n. 40 km päässä Kajaanista. Työyhteisö on mukava ja senioritukea on saatavilla. Työ kerryttää terveyskeskuspalveluja.

Paikka on ihanteellinen urheilua ja luontoa rakastavalle. Vuokatin kylä sijaitsee vajaan 7km päässä terveyskeskuksesta. Vuokatissa voi harrastaa monipuolisesti ympäri vuoden. Kajaaniin pääsee lentäen ja junalla, Kajaanista kulkee bussi Sotkamoon.

Lisätietoja

Outi Rauma
0445450050

Hae tätä paikkaa!