Mehiläinen Oy

Hallinto

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Palveluja Mehiläisessä tuottaa Suomessa yhteensä yli 11 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Haemme nyt

REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA LÄÄKÄRIREKRYTOINTITIIMIIN

Tehtävän kuvaus:
Olet osana Mehiläinen Terveyspalvelut perusterveydenhuollon ja ulkoistukset tiimiä. Työtehtävänäsi on kontaktoida ja rekrytoida lääkäreitä Pohjois- ja Länsi-Suomen alueen päivystyspisteisiin ja päivätöihin, sekä päivystysvuorojen työvuorosuunnittelu. Toimit itsenäisesti nimettyjen lääkäreiden yhteyshenkilönä ja vastaat osittain myös lääkäreiden työsuhdeasioista. Sisällöltään työ on myyntiä, rekrytointia, markkinointia ja HR-asioita.

Työ on nopeatempoista ja vaati paineensietokykyä. Haemme ahkeraa, reippaan asenteen omaavaa ja itsenäiseen työhön kykenevää työntekijää, jolla on halu tehdä tulosta. Kokoaikainen päivätyö. Satunnaisesti myös myöhempiä päiviä. Lisäksi noin kerran kuukaudessa viikon varallaolovuoro, joka edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutusvaatimus:
Työhön soveltuva koulutus

Työsuhteen luonne:
Toistaiseksi voimassa oleva

Lisätiedot:
Aluejohtaja Niina Koskinen, puh. 050 5438100, ti 29.11 klo 10-11 ja to 1.12. klo 13-14.

Hakemukset:
Pe 7.12.2016 mennessä osoitteeseen: niina.koskinen@mehilainen.fi Työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

Teija Lamsa

Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 13 B, 00260 Helsinki

Hae tätä paikkaa!