Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme psykiatrian erikoislääkäreitä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän psykiatrian avohoidon poliklinikoille (kolme toimintayksikköä Lahdessa ja aluepoliklinikat) sekä psykiatrian konsultaatiotyöhön Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueen Iitin ja Asikkalan terveysasemille.

Lahden psykiatrian poliklinikka 1 käsittää kolme erillistä hoitoryhmää: syömishäiriötyöryhmä ja hoitoryhmä 1 osoitteessa Vesijärvenkatu 9 D sekä hoitoryhmä 3 osoitteessa Sammonkatu 8 B. Hoitoryhmät vastaavat pitkistä yli 6 kk kestäväksi arvioiduista hoidoista ei-psykoottisten potilaiden osalta sekä hoitavat keskitetysti psykoterapeuttisen hoidon arviot ja toteuttamisen.

Lahden psykiatrian poliklinikka 2 käsittää psykoosityöryhmän sekä varhaiskuntoutustyöryhmän ja sijaitsee osoitteessa Vapaudenkatu 6.

Lahden psykiatrian poliklinikka 3 käsittää arviointi- ja konsultaatiotyöryhmän, päiväpoliklinikan sekä siltatyöryhmän, ja sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 20. Arviointi- ja konsultaatiotyöryhmä käsittelee aikuispsykiatrian avohoitoon tulevat lähetteet, tutkii uudet potilaat ja arvioi heidän hoidon tarpeensa, aloittaa hoidon ja toteuttaa lyhyet alle 6 kk kestävät hoidot. Lisäksi työryhmän tehtäviin kuuluu perusterveydenhuoltoa tukeva konsultaatiotoiminta.

Päiväpoliklinikka vastaa aikuispsykiatrian tehostetusta avohoidosta. Siltatyöryhmä on määräaikainen lisätuki aikuispsykiatrian potilaille, jotka ovat kotiutumassa sairaalasta tai tarvitsevat avohoidossa tiiviimpää kontaktia, esim. kotiin vietyä tukea.

Heinolan psykiatrian poliklinikka sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 3, Heinola.

Työaika on pääsääntöisesti virka-aikaan ma-pe klo 8-16. Solmimme ensisijaisesti pidemmän tai toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen. Työsopimuksen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa toiveesi mukaan.

Erinomainen korvaus, kysy myös muita vapautuvia paikkoja!

Lisätietoja

Karo Vainionpää

Hae tätä paikkaa!