Päijät-Hämeen sosiaali ja terveysyhtymä

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme lasten psykiatrian ja psykiatrian erikoislääkäreitä Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän lasten psykiatrian poliklinikalle (Päijät-Hämeen keskussairaalassa osoitteessa Keskussairaalankatu 7, Lahti.) ja psykiatrian avohoidon poliklinikoille (kolme toimintayksikköä Lahdessa sekä aluepoliklinikat Heinolassa ja Orimattilassa).

Nyt esimerkiksi haemme aikuispsykiatriaan Heinolan poliklinikalle lääkäriä ja aloitusaika on sovittavissa. Työ sopii hyvin osa-aikaisesti toteutettavaksi esimerkiksi 1-3 pv/vko (sovittavissa). Toiveissa psykiatrian erikoislääkäri tai erikoistumisen loppuvaiheilla oleva. Myös tarjolla Lahdessa 3 pv/vko yleispsykiatria ja 2 pv/vko mielialaryhmän psykiatrian paikka lääkärille.

Lahden psykiatrian poliklinikka 1 käsittää kolme erillistä hoitoryhmää: syömishäiriötyöryhmä ja hoitoryhmä 1 osoitteessa Vesijärvenkatu 9 D sekä hoitoryhmä 3 osoitteessa Sammonkatu 8 B. Hoitoryhmät vastaavat pitkistä yli 6 kk kestäväksi arvioiduista hoidoista ei-psykoottisten potilaiden osalta sekä hoitavat keskitetysti psykoterapeuttisen hoidon arviot ja toteuttamisen.

Lahden psykiatrian poliklinikka 2 käsittää psykoosityöryhmän sekä varhaiskuntoutustyöryhmän ja sijaitsee osoitteessa Vapaudenkatu 6.

Lahden psykiatrian poliklinikka 3 käsittää arviointi- ja konsultaatiotyöryhmän, päiväpoliklinikan sekä siltatyöryhmän, ja sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 20. Arviointi- ja konsultaatiotyöryhmä käsittelee aikuispsykiatrian avohoitoon tulevat lähetteet, tutkii uudet potilaat ja arvioi heidän hoidon tarpeensa, aloittaa hoidon ja toteuttaa lyhyet alle 6 kk kestävät hoidot. Lisäksi työryhmän tehtäviin kuuluu perusterveydenhuoltoa tukeva konsultaatiotoiminta.

Päiväpoliklinikka vastaa aikuispsykiatrian tehostetusta avohoidosta. Siltatyöryhmä on määräaikainen lisätuki aikuispsykiatrian potilaille, jotka ovat kotiutumassa sairaalasta tai tarvitsevat avohoidossa tiiviimpää kontaktia, esim. kotiin vietyä tukea.

Heinolan psykiatrian poliklinikka sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 3, Heinola. Orimattilan psykiatrian poliklinikka sijaitsee osoitteessa Orionaukio 4, Orimattila.

Työaika on pääsääntöisesti virka-aikaan ma-pe klo 8-16. Solmimme ensisijaisesti pidemmän tai toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen. Työjakson pituus on kuitenkin neuvoteltavissa toiveesi mukaan.

Erinomainen korvaus, kysy lisää!

Lisätietoja

Karo Vainionpaa

Sijainti

Harjukatu 48, 15110 Lahti

Hae tätä paikkaa!