Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Lahden terveyskeskus

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Mehiläinen vastaa Lahdessa Oma lääkärisi Lahden Keskustan ja Eteläisen lähiklinikan avovastaanottopalveluista. Kokonaisuus kattaa myös Lahden kaupunginsairaalassa toimivan Nopsa päivä- ja traumapäivystyspisteen. Kyseessä on väestöpohjaltaan ja hankinta-arvoltaan maan suurin terveyskeskuksen vastaanottotoiminnan palveluhankinta. Palveluiden piiriin kuuluu n. 80 000 Lahtelaista.

Ajanvarausvastaanotot toimivat Oma lääkärisi Keskustan lähiklinikalla ja Eteläisellä lähiklinikalla. Päiväaikaikaista tk-päivystystä taas pyöritetään suurimmaksi osaksi Lahden kaupunginsairaalassa, jossa useampi Mehiläisen lääkäri paikalla joka arkipäivä klo 8-17 välillä. Päiväpäivystäjän lisäksi pisteessä toimii myös erillinen traumapäivystäjä joka arkipäivä klo 8-16. Trauma- ja päiväpäivystäjän lisäksi sairaanhoitajavetoisessa päiväpäivystyksessä toimii Mehiläisen lääkäri konsultaatiolääkärinä. Lähiklinikkatyöhön kuuluu myös muutamia päiväpäivystysvuoroja, mutta päivystystyöstä kiinnostuneille voidaan räätälöidä töitä myös pelkästään kaupunginsairaalan päivystyksestä.
Vakituisissa tehtävissä Oma lääkärisi lähiklinikoilla tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen. Mutta myös tuntipalkkaisia sopimuksia voidaan sopia.

Tarjolla nyt kahdelle lääkärillä osa-aika tai täysaika työ Eteläisellä ja Keskustan lähiklinikalla. Monipuolinen yleislääkärin työ. Työaika ma - pe klo 08/09 -klo 16/17 välillä. Aloitus mielellään vuoden 2016 puolella, mutta ensi vuoden 2017 alkuun aloitus myös sovittavissa.

Hyvä korvaus! Kysy lisää!

Lisätietoja

Karo Vainionpaa

Hae tätä paikkaa!