Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Etsimme vaihtelevasta työstä kiinnostunutta lääkäriä Länsi-Suomen alueelle. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan. Liikkuva lääkäri työskentelee Mehiläisen vuokratyö-, päivystys- ja ulkoistuspisteissä joustavasti aluepäällikön määrittelemissä kohteissa. Ammattitaidon lisäksi liikkuvan lääkärin tärkein ominaisuus on joustavuus, sillä töitä sovitellaan yhdessä lyhyiksi jaksoiksi kerrallaan. Me hoidamme käytännön järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä kliiniseen työhösi.

Työ painottuu terveyskeskusvastaanottotyöhön, mutta voi sisältää myös päiväaikaista päivystystyötä, vuodeosastotyötä tai vaikka koulu- ja neuvolalääkärin työtä. Työpisteet pyritään järjestämään siten, ettei työkohde vaihdu kesken päivän. Perehdytys ja konsultointi huolehditaan asianmukaisesti.

Työtä tehdään yleensä klo 8-18 välillä noin 37-40 tuntia viikossa. Nämä ovat kuitenkin vain suuntaviivoja ja voimme rakentaa yhdessä myös tästä poikkeavan paketin. Liikkuvan lääkärin työ sopiikin hyvin esimerkiksi tutkimusta tekevän lääkärin lisäansioksi tai muutoin epäsäännöllisempää työrytmiä kaipaavalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua helposti erilaisiin toimintaympäristöihin Länsi-Suomen alueella ja silti palkkasi maksetaan yhdestä paikasta, tutun yhteyshenkilön järjestäessä työsi.

Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä osakkuusjärjestelmäämme, jonka kautta mahdollisuus entistä parempaan ansiotasoon ja työsuhde-etuihin kuten työsuhdeautoon ja asuntoon.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Lisätietoja

Olli Palkivaara
+358469214717

Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Hae tätä paikkaa!