Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

LIIKKUVA LÄÄKÄRI:Etsimme vielä yhtä vaihtelevasta työstä kiinnostunutta lääkäriä Pohjois-Suomen alueelle. Työn voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Liikkuva lääkäri työskentelee Mehiläisen vuokratyö-, päivystys- ja ulkoistuspisteissä joustavasti yhteyshenkilön määrittelemissä kohteissa. Ammattitaidon lisäksi liikkuvan lääkärin tärkein ominaisuus on joustavuus, sillä töitä sovitellaan yhdessä lyhyiksi jaksoiksi kerrallaan. Me hoidamme käytännön järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä kliiniseen työhösi.

Työ voi sisältää vastaanottotyön lisäksi myös päivystystyötä, vuodeosastotyötä tai vaikka koulu- ja neuvolalääkärin työtä. Perehdytys ja konsultointi huolehditaan asianmukaisesti.

Työtä tehdään yleensä klo 8-18 välillä noin 37-40 tuntia viikossa. Nämä ovat kuitenkin vain suuntaviivoja ja voimme rakentaa yhdessä myös tästä poikkeavan paketin. Liikkuvan lääkärin työ sopiikin hyvin esimerkiksi tutkimusta tekevän lääkärin lisäansioksi tai muutoin epäsäännöllisempää työrytmiä kaipaavalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua helposti erilaisiin toimintaympäristöihin Pohjois-Suomen alueella ja silti palkkasi maksetaan yhdestä paikasta, tutun yhteyshenkilön järjestäessä työsi.

Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä Mehiläisen osakkuusjärjestelmään OmaPartnersin, jonka kautta mahdollisuus entistä parempaan ansiotasoon ja työsuhde-etuihin kuten työsuhdeautoon ja ?asuntoon.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Lisätietoja

Niina Koskinen

Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Hae tätä paikkaa!