Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Pystyäksemme vastaamaan paremmin kasvavan asiakaskuntamme akuutteihin tarpeisiin, haemme joukkoomme lisää avainlääkäreitä, ns. liikkuvan lääkärin työhön.

Mehiläisen liikkuvat lääkärit ovat ensimmäisenä paikalla kun jollekin julkisen sektorin päivätyöasiakkaallemme syntyy akuutti tarve päiväaikaiseen lääkärin työhön esimerkiksi pitkäaikaisen sairastumisen tai yllättävien työpaikan vaihdosten seurauksena. Tai meidän omilla Oma lääkärisi asemilla tai lääkäriasemilla tulee akuutti sijaisuustarve. Työ painottuu terveyskeskusvastaanottotyöhön, mutta voi sisältää myös päiväaikaista päivystystyötä, vuodeosastotyötä tai vaikka koulu- ja neuvolalääkärin työtä.

Toimenkuva ei sisällä päivystyspisteiden takapäivystäjänä toimimista eikä työkohde yleensä vaihdu päivittäin. Työjaksojen pituudet vaihtelevat pääsääntöisesti viikosta muutamaan kuukauteen. Kohteita valittaessa arvioimme tietysti myös henkilökohtaiset toiveet ja soveltuvuuden kyseiseen pisteeseen. Perehdytys ja konsultointi on huolehdittu asianmukaisesti.
Työaika on arkisin klo 8-16 välillä ja työviikko on pituudeltaan 38,25-40 tuntia. Iltaisin-, viikonloppuisin ja arkipyhinä olet vapaalla ihan kuin kuka tahansa päivätyötä tekevä lääkäri. Mitään virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvoitetta ei ole. Halutessasi teet lisäansioita Mehiläisen lukuisissa päivystyspisteissä iltaisin ja viikonloppuisin korotetulla korvauksella!

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua helposti erilaisiin toimintaympäristöihin. Mehiläinen järjestää työkohteet, joten säästyt itse soittorumbalta paikkoja hakiessa. Työnantaja pysyy myös samana, joten palkka tulee tutusti samasta paikasta, verokortti pysyy paikallaan ja yhteyshenkilösi pysyy samana koko ajan. Mehiläisellä on varmasti yksi laajimmista asiakaskunnista Etelä-Suomessa, joten monipuolisia ja mielenkiintoisia työkohteita riittää.

Liikkuvan lääkärin työ vaatii tiettyä joustavuutta, jota korvataan tehtävästä maksettavalla erinomaisella kuukausipalkalla! Myös palkalliset lomat kertyvät normaalisti vuosilomalain mukaan ja lomaa pidät silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii!
Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä osakkuusjärjestelmään OmaPartnersin, jonka kautta mahdollisuus entistä parempaan ansiotasoon ja työsuhde-etuihin kuten työsuhdeautoon ja ?asuntoon.

Kysy lisää aluepäälliköiltä ja liity mukaan Mehiläisen avainkuntalääkäreiden joukkoon!

Lisätietoja

Kasperi Rasilainen
+358503465265

Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Hae tätä paikkaa!