Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Mehiläinen ja Tampereen kaupunki ovat aloittaneet allianssimallilla huhtikuussa 2018 vastaamaan Tesoman hyvinvointipalveluiden kehittämisestä.

Haemme yhtä (1) kokoaikaista lääkäriä työskentelemään Mehiläisen palveluksessa Tesoman hyvinvointikeskuksen upeissa uusissa tiloissa.

Tarjoamme työn aloitusta jo loppuvuodesta 2018 tai vuoden 2019 alusta. Voit olla vastavalmistunut lisensiaatti, jolla on jo kertynyt kokemusta terveysasematyöstä tai jo uraa tehnyt kokeneempi lääkäri. Tesoman hyvinvointikeskuksessa Mehiläisen ja Tampereen kaupungin yhteistyö sidotaan hyvinvointipalveluiden tuottamiseen sekä palvelukokonaisuuden kehittämiseen. Mehiläinen sitoutuu julkisen palvelutuotannon kanssa yhteisiin tavoitteisiin ja ennen kaikkea tesomalaisten hyvinvoinnin lisääntymiseen. Parhaat ja toimivat käytännöt tulevat hyödyttämään myös kaikkia tamperelaisia.

Terveysasemalla työskentelee jo 10 lääkäriä ja Tesomalla tehdään hyvää työtä. Tule mukaan kehittämään toimintaamme.

Jos tulee mitä tahansa kysyttävää tai kommentteja, niin voit olla yhteydessä Resurssipäällikkö Antti Salmelaan, puh 040 190 3916 tai antti.salmela@mehilainen.fi !

Lisätietoja

Antti Salmela

Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Hae tätä paikkaa!