HUS Psykiatria

Porvoon sairaala (HUS, Porvoon sairaanhoitoalue)

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme psykiatria tai psykiatriaan perehtynyttä lääkäriä Porvoon Kevätkummun sairaalan kuntoutusosasto- ja kotikuntoutusosastolle, (osasto 22) 1.12.2018 alkaen.

Työ on kokoaikainen osastonlääkärin tehtävä, 5 päivää viikossa, yhteensä 38,25 tuntia / viikko.

Työpiste on Porvoon sairaalan psykiatrian tulosyksikön kuntoutuosasto (12 ss.). Porvoon sairaalan psykiatrian tulosyksikössä kehitetään palveluja entistä enemmän kuntoutujan kotona tapahtuvan ns. kotikuntoutuksen suuntaan, jolloin moniammatillinen työryhmä tekee kuntoutussuunnitelman mukaisesti lääkärin tukemana kotikäyntejä asiakkaan / kuntoutujan kotiin. Lääkärin työssä on hyötyä kotihoidon lääkärin ja psykiatrian työkokemuksesta.

Kotikuntoutuksen tarkoituksena on korvata osittain vuodeosastohoitoja ja tarjoaa osastohoidon ja perinteisen psykiatrisen avohoidon välimaastossa toteutettuja kuntouttavia palveluja. Lääkärillä on apulaisylilääkärin tarjoama seniorituki. Kerran viikossa lääkäri-hoitaja työpari työskentelevät vakaassa tilassa olevien potilaiden seurantaa ns. klotsapiinipoliklinikalla. Lääkäri toimii moniammatillisen työryhmän kliinisestä työstä vastaavana ammattihenkilönä, tukenaan hoitohenkilöstö, psykologi ja sosiaalityöntekijä sekä toimintaterapeutti. Lääkärin pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Kelpaa myös reunapalveluiksi monelle eri erikoisalalle.

Ole heti yhteydessä!

Lisätietoja

Susanna Tolonen
0408423996

Hae tätä paikkaa!