Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Pusulan terveysasema (Mehiläinen)

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Mehiläinen on voittanut Lohjan kaupungin Pusulan, Karjalohjan sekä Sammatin terveysasemien palvelutuotannon kilpailutuksen ja toiminta on siirtynyt kokonaisuudessaan Mehiläiselle. Toiminta jatkuu Mehiläisen Oma Lääkärisi konseptina.

ETSIMME TERVEYSASEMILLE TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ MONIPUOLISEEN YLEISLÄÄKÄRIN TYÖHÖN.

Pusulan terveysasema sijaitsee noin 15-20 minuutin päässä Lohjalta ja asemalla työskentelee kolme täysaikaista lääkäriä sekä lääkäri neuvolatyössä ja kouluterveydenhuollossa. Karjalohjan ja Sammatin terveysasemilla työskentelee yksi lääkäri. Työnkuvaan kuuluvat pienehköjen terveysasemien yleislääkärin sairausvastaanotto ja päivystystehtävät. Työaika on 5 pv/vko ma-pe klo 08-16 välillä. Loistavat työpuitteet, sanelumahdollisuus sekä kokeneet hoitajat ja kollegat tukena. Työsuhteen aloitus neuvoteltavissa. Ensisijaisesti haemme lääkäreitä toistaiseksi voimassa oleviin kokoaikaisiin työsuhteisiin, mutta myös määräaikainen ja osa-aikatyö neuvoteltavissa. Potilastietojärjestelmä on Pegasos, johon perehdytetään.

Hyvä korvaus sekä monipuoliset työsuhde-edut. Kysy lisää!

Tarjolla siis loistavat työskentelypuitteet ja mukava työyhteisö noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Myös hyvät kulkuyhteydet Turun suunnasta.

Tervetuloa Mehiläiselle töihin!

Lisätietoja

Sanna Tammi

Sijainti

Arvelankuja 1, 03850 PUSULA

Hae tätä paikkaa!