Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Oma Lääkärisi Lahti Eteläinen lähiklinikka

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Mehiläinen vastaa Lahdessa Oma lääkärisi Lahden Keskustan ja Eteläisen lähiklinikan avovastaanottopalveluista. Kokonaisuus kattaa myös Lahden kaupunginsairaalassa toimivan Nopsa päivä- ja traumapäivystyspisteen. Kyseessä on väestöpohjaltaan ja hankinta-arvoltaan maan suurin terveyskeskuksen vastaanottotoiminnan palveluhankinta. Palveluiden piiriin kuuluu n. 80 000 Lahtelaista.

TARJOLLA PAIKKA OSA-AIKAISEEN TAI TÄYSAIKAISEEN TK-TYÖHÖN OMA LÄÄKÄRISI ETELÄISELLÄ JA OMALÄÄKÄRISI KESKUSTAN LÄHIKLINIKALLA

Kyseessä monipuolinen yleislääkärin työ. Työaika ma - pe klo 08/09 -klo 16/17 välillä. Ajanvarausvastaanotot toimivat Oma lääkärisi Keskustan lähiklinikalla ja Eteläisellä lähiklinikalla. Päiväaikaikaista tk-päivystystä pyöritetään suurimmaksi osaksi Lahden kaupunginsairaalassa, jossa useampi Mehiläisen lääkäri paikalla joka arkipäivä. Päiväpäivystäjän lisäksi pisteessä toimii myös erillinen traumapäivystäjä joka arkipäivä klo 8-16. Trauma- ja päiväpäivystäjän lisäksi sairaanhoitajavetoisessa päiväpäivystyksessä toimii Mehiläisen lääkäri konsultaatiolääkärinä. Lähiklinikkatyöhön kuuluu myös muutamia päiväpäivystysvuoroja, mutta päivystystyöstä kiinnostuneille voidaan räätälöidä töitä myös pelkästään kaupunginsairaalan päivystyksestä. Työn voi myös halutessa yhdistää Mehiläisen Oma lääkärisi Lahden valinnanvapauspilotin yleislääkärin vastaanotto- ja päivystystyöhön. Lahden valinnanvapauspilottimme sijaitsee Mehiläisen lääkärikeskuksen tiloissa Lahden keskustassa.

Vakituisissa tehtävissä tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen. Mutta myös tuntipalkkaisia sopimuksia voidaan tarvittaessa sopia.

Kysy lisää!

Lisätietoja

Sanna Tammi

Sijainti

Launeenkatu 74, Lahti

Hae tätä paikkaa!